ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ίδρωσε, αλλά… το σήκωσε η Ρεάλ

Μια ακόμη κούπα -έστω κι αν τα χρειάστηκε- σήκωσε η Ρεάλ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τον δεύτερο τίτλο στη φετινή σεζόν -κι ενώ βρισκόμαστε μόλις στον Δεκέμβρη- πανηγύρισε η Ρεάλ.

Παρόλο που τα βρήκε μπαστούνια από τη μαχητική Κασίμα Άντλερς, η «βασίλισσα» επικράτησε 4-2 στην παράταση και σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Οι παίκτες του Ζιντάν πίστεψαν ότι θα έχουν εύκολο έργο, όταν προηγήθηκαν στο 9’ με γκολ του Μπενζεμά. Οι Γιαπωνέζοι ωστόσο, όχι μόνο απάντησαν, αλλά γύρισαν τούμπα το ματς με δυο γκολ του Σιμπασάκι -πριν και μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Βέβαια οι «μερένχες» έφεραν γρήγορα την κατάσταση στα ίσια, όταν ο Λούκας κέρδισε πέναλτι στο 58’ και ο Ρονάλντο αποδείχθηκε εύστοχος από τη βούλα. Η Κασίμα όμως ήταν εκείνη που έχασε ευκαιρίες στο τέλος και μάλιστα έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει για δεύτερη κίτρινη στον Ράμος, την οποία… πήρε πίσω ο διαιτητής στο 90’!

Γλιτώνοντας λοιπόν το αριθμητικό μειονέκτημα, η Ρεάλ σοβαρεύτηκε στην παράταση και ο Ρονάλντο αποφάσισε να το πάρει πάνω του: Σκοράροντας δυο φορές (στο 98’ και το 104’) και υπογράφοντας με χατ-τρικ την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος (108' Νάτσο), Βαράν, Ρονάλντο (112' Μοράτα), Κρόος, Μπενζεμά, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Λούκας Βάθκεθ (81’ Ίσκο), Μόντριτς (Κόβασιτς 105').

Κασίμα Άντλερς (Mασατάντα Ίσιι): Σογκαχάτα, Νίσι, Γιαμαμότο, Σότζι, Ουέντα, Ογκασαβάρα (68'Φαμπρίτσιο), Έντο (103' Ιτο), Καναζάκι, Σιμπασάκι, Ναγκάκι (114' Ακασάκι), Ντόι (88' Σουζούκι).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση