ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπαρτσελόνα: Ο Ρόνι δείχνει Κουτίνιο

«Φωτιές» χριστουγεννιάτικα στο Άνφλιντ έβαλε ο Ροναλντίνιο

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Φιλίπε Κοουτίνιο της Λίβερπουλ αποκάλυψε ο Ροναλντίνιο, ενώ όλοι περίμεναν να μάθουν σε ποια ομάδα θα ολοκληρώσει την καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος και παγκόσμιος πρεσβευτής των «μπλαουγκράνα» κλήθηκε να μιλήσει για τον συμπατριώτη του άσο των «κόκκινων», για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

«Ελπίζω όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό να συνεχίσει να βρίσκεται στη φόρμα που ήταν από το ξεκίνημα της σεζόν στην Λίβερπουλ. Ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε στα γήπεδα της Ευρώπης φέτος και ξέρω ότι υπάρχει μεγάλος θαυμασμός για αυτόν από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά ο 36χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Η Λίβερπουλ θα θέλει να τον κρατήσει αφού έχουν χτίσει την ομάδα τους γύρω από εκείνον. Όταν όμως παίζεις σε τέτοιο επίπεδο πάντα υπάρχει ενδιαφέρον».

Καταλήγοντας, ο «Ρόνι» τόνισε για τον Κουτίνιο: «Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να βελτιώσουν την Μπαρτσελόνα, αλλά εάν με ρωτάτε εάν είναι ένας από αυτούς, με αυτή τη φόρμα που έχει, νομίζω ότι είναι. Είναι πολύ καλός όσον αφορά στην τεχνική. Θα ταίριαζε πολύ καλά με την φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X