ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χαλ-Μαν. Σίτι 0-3: Τα φύλαγε για το τέλος

Δεύτερη με 39 βαθμούς η ομάδα του Γκουαρντιόλα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά από μια ανούσια υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και ενώ είχε αποφύγει την παραβίαση της δικής της εστίας, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να «ξεμπουκώσει» στα τελευταία λεπτά στην έδρα της Χαλ, από την οποία... απέδρασε με σκορ 3-0.

Με το δύσκολο τρίποντο οι «πολίτες» ανέβηκαν έστω και προσωρινά (σ.σ ματς λιγότερο η Λίβερπουλ) στην δεύτερη θέση μετρώντας 39 βαθμούς μετά από 18 αγωνιστικές. Όσον αφορά τις «τίγρεις», που βάσει της ανθεκτικότητάς τους θα μπορούσαν να ισχυρίζονται πως άξιζαν κάτι παραπάνω, με 12 βαθμούς παραμένουν στον πάτο και φυσικά φαντάζουν ως το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Μέχρι τότε και... εάν, την Boxing Day είχαν 90' στην έδρα τους απέναντι στο σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Γιαγιά Τουρέ με μόλις πέντε λεπτά στο ρολόι παραλίγο να παραβιάσει την εστία του Μάρσαλ, αλλά εκείνος απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα. Αυτή ήταν στην ουσία και η πιο επικίνδυνη στιγμή για ένα ολόκληρο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να... οργιάζουν όσον αφορά τα ποσοστά κατοχής αλλά να μην είναι καθόλου, μα καθόλου, αποτελεσματικοί.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 16ο λεπτό ο Τζον Στόουνς αναγκάστηκε να αποχωρήσει εξαιτίας τραυματισμού.

Το δεύτερο μέρος ήταν σαφέστατα βελτιωμένο, με τους Στέρλινγκ και Ντε Μπρόινε να απειλούν. Οφσάιντ ο πρώτος, δεξί σίδερο ο δεύτερος και το παιχνίδι έμενε χωρίς σκορ. Όλα αυτά για να φτάσουμε στο 72', όταν ο Τουρέ σκόραρε για τρίτη διαδοχική BD από το σημείο του πέναλτι. Από 'κει και πέρα το έργο της Σίτι έγινε εύκολο, για να έρθει το 2-0 από τον Κελέτσι Ιενάτσο (77') και το 3-0 στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Ντέιβις από ενέργεια του Στέρλινγκ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X