ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Χτυπάει» Κεσί η Τσέλσι

Άνθρωπος των πρωταθλητών Ευρώπης του 2012 θα μεταβεί στο Μπέργκαμο

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον μέσο της Αταλάντα Φρανκ Κεσί στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε φαίνεται πως είναι η Τσέλσι, μετά από εισήγηση του προπονητή της Αντόνιο Κόντε.

Η ήττα των «μπλε» από την Τότεναμ δεν έβαλε μόνο τέλος σε ένα σερί 13 νικών αλλά έκανε άπαντες στον σύλλογο του Λονδίνου να σκέφτονται την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της «Daily Express», το «χτύπημα» της ομάδας του Ρομάν Αμπράμοβιτς θα είναι ο γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου του 1996 μέσος της Αταλάντα Φρανκ Κεσί, την απόκτηση του οποίου έχει εισηγηθεί εδώ και καιρό ο Αντόνιο Κοντε που γνωρίζει άριστα την ιταλική αγορά.

Άνθρωπος των πρωταθλητών Ευρώπης του 2012 θα μεταβεί στο Μπέργκαμο προκειμένου να καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε ο 21χρονος Ιβοριανός να γίνει κάτοικος της αγγλικής πρωτεύουσας. Εφόσον η «επιχείρηση» στεφθεί με επιτυχία, ο Κεσί θα κάνει το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο όταν και θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα.

Εάν οι απαιτήσεις του ιταλικού συλλόγου αποδειχθούν εξωφρενικές και η μεταγραφή «ναυαγήσει», τότε η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να δώσει όσα χρήματα χρειαστούν για να αποκτήσει από την Μπάγερν Μονάχου τον διακαή πόθο του Κόντε, Αρτούρο Βιδάλ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση