ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Πάτησε» την Εϊμπάρ η Ατλέτικο

Μαζί με τον καινούργιο χλοοτάπητα στο «Ιπουρούα» η Ατλέτικο πάτησε και την Εϊμπάρ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Πρώτη νίκη στη La Liga για το 2017 για την Ατλέτικο. Η ομάδα του Σιμεόνε πέρασε από την έδρα της Εϊμπάρ με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Ο καινούργιος χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε στο «Ιπουρούα» δεν επηρέασε τους ροχιμπλάνκος που παρότι σημείωσαν και τα δύο τέρματά τους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα. Το σκορ για τους Μαδριλένους άνοιξε ο Σαούλ στο 54ο λεπτό, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ύστερα από τέρμα του Γκριεζμάν (74’) που επέστρεψε στα γκολ ύστερα από τον περασμένο Οκτώβριο.

Έτσι, η Ατλέτικο πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη κι έφτασε στην 4η θέση με 31 προσπερνώντας τις Βιγιαρεάλ (παίζει εντός με Μπαρτσελόνα) και Σοσιεδάδ (παίζει εντός με Σεβίλλη) που έχουν 29. Αντίθετα, η Εϊμπάρ έμεινε στην 8η θέση με 23 βαθμούς.

ΕΪΜΠΑΡ: Γιοέλ, Ντος Σάντος, Κάπα, Λούνα, Λεζέν, Λεόν (76’ Πένια), Ινούι (68’ Μπεμπέ), Αντριάν (82’ Αντριάν), Ρίκο, Γκαρθία, Ενρίχ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Γοδίν, Λουίς, Βρσάλικο (46’ Χουανφράν), Σάβιτς, Χιμένες, Σαούλ, Γκάμπι, Κόκε, Τόρες (71’ Γκαμεϊρό), Γκριζμάν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X