ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο 3-1: Πρόκριση χάρη στον Μέσι

Αποκλείστηκε από το κύπελλο η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Η πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Copa del Rey έφερε την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι. Όχι μόνο γιατί το δικό του γκολ με χτύπημα φάουλ στο «Σαν Μαμές» είχε κρατήσει όρθια την ομάδα του, αλλά γιατί και στη ρεβάνς του «Καμπ Νου» με τον ίδιο τρόπο λύτρωσε τους «μπλαουγκράνα» κόντρα στους Βάσκους του Βαλβέρδε αποτρέποντας την παράταση και διαμορφώνοντας το 3-1.

Το καταπληκτικό βολέ του Σουάρες έβαλε στο 35’ σε σκορ πρόκρισης τους γηπεδούχους, που με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Νεϊμάρ έφτασαν στο 2-0 στο 48’. Η χαλάρωση των παικτών του Λουίς Ενρίκε τιμωρήθηκε από την κεφαλιά του Σαμπορίτ στο 51’, με τους Βάσκους να απειλούν και με ισοφάριση λίγο αργότερα. Η «Μπάρτσα» σοβαρεύτηκε ξανά και μετά την προειδοποιητική βολή του Σουάρες ο Μέσι με εκτέλεση φάουλ, όπως και στον πρώτο αγώνα, λύτρωσε την ομάδα του στο 78’.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Σίλεσεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ραφίνια (80’ Ράκιτιτς), Ινιέστα (89’ Αρντά), Μέσι, Λ. Σουάρες, Νεϊμάρ (87’ Ντ. Σουάρες).

Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Μπόβεδα, Ετσέιτα (30’ Ελιστόνδο), Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Μπενιάτ, Σαν Χοσέ, Σαμπορίτ (79’ Σουσαέτα), Σαμπίν (46’ Αντούριθ), Εράσο, Γουίλιαμς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση