ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαν. Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 1-1: Βόλεψε τους... τρίτους

Αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανένα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Τσέλσι μάλλον ήταν η ομάδα που χάρηκε από το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάϊτετ και Λίβερπουλ, αφού το τελικό 1-1 δε βολεύει καμιά από αυτές που έπαιζαν. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με πέναλτι του Μίνλερ στο 27’, όμως ο Ιμπραήμοβιτς έσωσε βαθμό στο 84’ για τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Χωρίς να δούμε κάτι εντυπωσιακό στο πρώτο μέρος, η Λίβερπουλ πήρε αυτό που ήθελε όχι γιατί το άξιζε αλλά γιατί η Γιουνάϊτετ της το έκανε δώρο. Ο Πολ Πογκμπά, αφού έχασε τετ α τετ στο 19’ πρώτα, έκανε ένα χαζό πέναλτι με χέρι από εκτέλεση κόρνερ, το οποίο έδωσε στους «Κόκκινους» προβάδισμα με την εκτέλεση του Μίλνερ στο 27’. Η Γιουνάϊτετ δεν αντέδρασε ιδιαίτερα, η Λίβερπουλ πήγε να της κάνει ζημιά σε αντεπιθέσεις, όμως είχε μια μεγάλη φάση με τον Μικταριάν στο 41’ σε τετ α τετ, αλλά ο Μινιολέ απέκρουσε.

Ο Μουρίνιο έριξε στον αγώνα τον Ρούνι με το καλημέρα στην επανάληψη και είχε ένα διάστημα πίεσης για την εστία του Μινιολέ, χωρίς όμως να βρει ξεκάθαρη τελική προσπάθεια. Η Λίβερπουλ αμύνθηκε καλά και ο Κλοπ έριξε στο ματς τον Κουτίνιο για να βρει αντεπιθέσεις. Το ματς δεν έβγαινε στη Γιουνάϊτετ και έτσι είδαμε και τους Μάτα, Φελαϊνί να μπαίνουν για να δώσουν περισσότερη επιθετικότητα. Πιο καλή στιγμή σε αυτό το διάστημα ήταν για τη Λίβερπουλ, με την άστοχη κεφαλιά του Βινάλντουμ στο 75’.

Τελικά, κάτι πήρε από όλους αυτούς ο Μουρίνιο αφού στο 84’ από φάση διαρκείας ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Ιμπραήμοβιτς. Είχε προηγηθεί και δοκάρι του Φελαϊνί στη φάση αυτή, επίσης με κεφαλιά. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Λίβερπουλ βγήκε μπροστά για να πάρει το ματς και είχε την πιο καλή στιγμή που είδαμε με τον Βινάλντουμ στο 93’ να πλασάρει μέσα από την περιοχή αδύναμα και ο Ντε Χέα απλά μάζεψε.

Μαν. Γιουνάϊτετ(Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένθια, Τζόουνς, Ρόχο, Ντάρμιαν(76’ Φελαϊνί), Κάρικ(46’ Ρούνι), Ερέρα, Μαρσιάλ(65’ Μάτα), Πογκμπά, Μικταριάν, Ιμπραήμοβιτς

Λίβερπουλ (Κλοπ): Μινιολέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Κλαβάν, Μίλνερ, Χέντερσον, Τσαν Βινάλντουμ, Λαλάνα, Φιρμίνο, Οριζί (60’ Κουτίνιο)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X