ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η «τρελή» πρόταση των Κινέζων για Ντιέγκο Κόστα

Το κλαμπ που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Κόστα είναι η Τιανγίν Κουανγιάν

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Η συζήτηση για την απόκτησης του Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι από σύλλογο της Κίνας έχει πλέον στέρεες βάσεις, αφού έγινε γνωστό το ύψος της πρότασης που έχει κατατεθεί στους Λονδρέζους αλλά και οι ετήσιες αποδοχές που προσφέρονται στον παίκτη.

Η αναταραχή που προκλήθηκε στο εσωτερικό των «μπλε» την Παρασκευή λόγω της πρότασης που έφτασε για τον Ντιέγκο Κόστα από κλαμπ της Κίνας δεν είχε αγωνιστικό αντίκτυπο όπως αποδείχθηκε, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να επικρατεί εκτός έδρας της πρωταθλήτριας Λέστερ με το εμφατικό 3-0, δίχως μάλιστα στην ενδεκάδα να βρίσκεται ο Ισπανός επιθετικός.

Η Τσέλσι ξεπέρασε τον «σκόπελο», το θέμα μετακίνησης του 28χρονου «bomber» στην Ανατολή ωστόσο συνεχίζει να υφίσταται όσο κι αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ρίξει «γέφυρες» επανασύνδεσης την Κυριακή.

Και αν ο γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου του 1988 διεθνής φορ αλλάζει ρότα δείχνοντας σημάδια μεταμέλειας, δεν ξέρουμε αν ισχύει το ίδιο και για τον σύλλογο μετά την πρόταση που έχει στα χέρια του. Χθες διέρρευσαν τα ακριβή ποσά, τα οποία προκαλούν ίλιγγο!

Το κλαμπ που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Κόστα είναι η Τιανγίν Κουανγιάν (Tianjin Quanjian) που έχει ήδη κάνει δικό της μία σημαντική φιγούρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Βέλγο μέσο Άξελ Βίτσελ και προσφέρει στη πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2012 ούτε λίγο ούτε πολύ 80 εκατομμύρια λίρες, κάτι που σημαίνει λίγο κάτω από 100 εκατομμύρια ευρώ!

Όσο για τις απολαβές του ύψους 1.88 στράικερ; Κρατηθείτε! 658.979 ευρώ την εβδομάδα ή αλλιώς 34 εκατομμύρια 266 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ποσό που ακόμα και αν ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του με την Τσέλσι (το οποίο ολοκληρώνεται το 2019) με βελτιωμένους οικονομικούς όρους, δεν είναι εφικτό να το πλησιάσει.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στην αγγλική πρωτεύουσα όσο και αν ο τεχνικός της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε προσπάθησε να «μπαλώσει» τα πράγματα στη συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης με τη Λέστερ λέγοντας: «Ο Ντιέγκο σταμάτησε την προπόνηση διότι ένιωσε ένα πόνο στη μέση. Για τρεις ημέρες δεν δούλεψε. Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής και κανένας άλλος. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στις προπονήσεις την προσεχή εβδομάδα διότι δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει το πρόβλημά του». Αρκούσε μόνο να κοιτάξεις τον Ιταλό προπονητή στα μάτια..

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X