ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λίβερπουλ - Γουλβς 1-2: Κάζο ολκής

Νέο πατατράκ μέσα στο Άνφιλντ για τη Λίβερπουλ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Καταστροφικό αποδεικνύεται για τη Λίβερπουλ το 2017. Οι «Reds» μετά την οδυνηρή ήττα από τη Σουόνσι στο Άνφιλντ για το πρωτάθλημα, υπέστησαν ήττα-ντροπή και από την Γουλβς με 2-1 και έμειναν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Αγγλίας.

Πριν καν καταλάβει τι συνέβη, η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ! Με τη συμπλήρωση 51 δευτερολέπτων, λοιπόν, ο Στίρμαν με κεφαλιά έγραψε το 1-0 και πάγωσε το «Άνφιλντ». Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Κλοπ, η Γουλβς πέτυχε και δεύτερο τέρμα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 41ο λεπτό, ο Κόστα έβγαλε την κάθετη στον Βάιμαν και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Η Λίβερπουλ ήταν αναγκασμένη να κυνηγήσει την ισοφάριση ώστε να μην υποστεί ακόμη ένα κάζο. Παρότι κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Οριγκί στο 86’, ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει με κοντινό πλασέ, με το 2-1 υπέρ της Γουλβς να μένει μέχρι το τέλος. Κάπως έτσι, οι «reds» έμειναν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Αγγλίας, μόλις από τον τέταρτο γύρο.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ: Κάριους, Ράνταλ (46' Κοουτίνιο), Γκόμεζ, Κλάβαν, Μορένο, Εζάρια (74' Τζαν), Λούκας, Βαϊνάλντουμ, Γούντμπερν, Ορίγκι, Φιρμίνο (65' Στάριτζ)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X