ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενδιαφέρον της Άρσεναλ για Χαρτ

Ο 29χρονος πορτιέρε έχει συμβόλαιο με τη Σίτι έως τον Ιούνιο του 2019

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ως τον αντικαταστάτη του Πετρ Τσεχ κάτω από την εστία της για την επόμενη σεζόν φέρεται να συγκαταλέγει τον Τζο Χαρτ η Άρσεναλ, σύμφωνα με γνωστό βρετανικό Μέσο.

Ο Άγγλος διεθνής γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι που αγωνίζεται ως φέτος δανεικός στην ιταλική Τορίνο, έχει μπει στη μεταγραφική λίστα των «κανονιέρηδων», οι οποίοι αναμένεται να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα λογίζεται, κατά την ίδια πηγή, ως η νούμερο ένα επιλογή στα «δοκάρια» της ομάδας.

Ο 29χρονος πορτιέρε έχει συμβόλαιο με τη Σίτι έως τον Ιούνιο του 2019, τη στιγμή που οι πολίτες φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με λιγότερο από 15 εκατομμύρια λίρες, πόσω μάλλον, όταν τη μεταγραφή του επιθυμεί να υλοποιήσει ένας άμεσος ανταγωνιστής, όπως είναι οι Λονδρέζοι, για την κατάκτηση είτε της Πρέμιερ Λιγκ, είτε μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, η οποία οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός της Άρσεναλ, τον Τζο Χαρτ έχει γραφτεί ότι επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της άλλο ένα μεγάλο όνομα του αγγλικού ποδοσφαίρου και ανταγωνιστής της Μάντσεστερ Σίτι στα υψηλά «πατώματα» της βαθμολογίας, η Λίβερπουλ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X