ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δεν διαπραγματεύεται η Σίτι για Χαρτ

Oι «πολίτες» δε διαπραγματεύονται προς το παρόν

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Το καλοκαίρι ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμπιστεύτηκε τον Κλαούντιο Μπράβο για να υπερασπίζεται την εστία της Μαν.Σίτι, δίνοντας δανεικό τον Τζο Χαρτ στην Τορίνο. Ο 29 ετών πορτιέρο έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας και φυσικό ακόλουθο ήταν να μπει ψηλά στις λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για το προσεχές καλοκαίρι.

Και ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιμένει στο ότι ο Χαρτ δεν αποτελεί πρώτη του επιλογή, ομάδες από το νησί έχουν χτυπήσει την πόρτα τόσο της ομάδας όσο και της μεριάς του παίκτη για μία πιθανή συνεργασία. Μάλιστα δημοσιεύματα συνδυάζουν την επικείμενη μεταγραφή του Κουρτουά στη Ρεάλ Μαδρίτης με την περίπτωση του Άγγλου τερματοφύλακα να ενδιαφέρει έντονα τους «μπλε».

Ακόμη ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται να γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του έμπειρου πορτιέρο ως αποτέλεσμα των μέτριων και ασταθών εμφανίσεων των Κάριους και Μινιολέ

Η Τορίνο από τη μεριά της επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ της τον Τζο Χαρτ και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα των 15.000.000 ευρώ που έχει θέσει η αγγλική ομάδα. Τέλος να σημειώσουμε πως ο άσσος της Τορίνο έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «πολίτες» και δεν αποκλείεται ο Καταλανός τεχνικός να χρειαστεί τις υπηρεσίες του πριν τη λήξη της συνεργασίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση