ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στην Κίνα ο μάνατζερ του Ρούνεϊ

Πάει για «άρχοντας» της Κίνας ο Γουέιν Ρούνεϊ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Σύμφωνα με ξένα δίκτυα ο εκπρόσωπος του Γουέιν Ρούνεϊ ταξίδεψε στην Κίνα για να διαπραγματευτεί με ομάδες του «ανερχόμενου» πρωταθλήματος, τη μεταγραφή του πελάτη του.

Τι κι αν η προτίμηση του Άγγλου διεθνή είναι να παραμείνει στο νησί έως και το τέλος του συμβολαίου του, που λήγει το 2019; Η έλλειψη αγωνιστικού χρόνου υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο οδηγεί τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών των «κόκκινων διαβόλων» σε δεύτερες σκέψεις.

Στις 28 Φεβρουαρίου κλείνει η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα και αν ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Στρέτφορντ, δεν καταφέρει να κλείσει κάποια συμφωνία που θα καλύπτει και τη Μαν. Γιουνάιτεντ αλλά και τις απαιτήσεις του πελάτη του, τότε το ενδεχόμενο της κινέζικης λίγκας θα επανεξεταστεί το καλοκαίρι.

Ήδη δύο ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με την αγαπημένη ομάδα του Κινέζου προέδρου, Μπεϊτζίνγκ Γκουοάν να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Όπως αναφέρει και το ΒΒC Sports, δεν είναι σίγουρο πως ο Ρούνεϊ θα μεταφερθεί στην Κίνα από τώρα, όμως είναι δεδομένο πως θα είναι το πρώτο καλοκαίρι μετά το 2004 που δε θα κάνει προετοιμασία με την Μαν. Γιουνάιτεντ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση