ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γκέλα ολκής

Ο Πογκμπά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από θέση βολής έκανε «τσαφ»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένα ακόμα παιχνίδι από τα απίθανα που έχει κάνει φέτος για τη Γιουνάϊτετ, που έμεινε στο 1-1 με τη Μπόρνμουθ εντός έδρας, ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο και έχασε πέναλτι! Ρόχο και Κίνγκ τα γκολ.

Απίστευτο παιχνίδι από το ξεκίνημα στο Old Trafford, με τη Γιουνάϊτετ να κυριαρχεί εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά λάθη της Μπόρνμουθ. Πογκμά και Ρούνι δοκίμασαν τον Μπόρουτς, αλλά ο Πολωνός αντέδρασε σωστά σε μια εξαιρετική εμφάνιση για τον ίδιο. Το γκολ τελικά ήρθε στο 23’ από όχι και τόσο συνηθισμένο σκόρερ, μιας και ο Ρόχο το έβαλε με προβολή μετά από ενέργεια του Βαλένθια. Θα περίμενε κανείς να πάρει τα πάνω της η ομάδα του Μουρίνιο, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα η Μπόρνμουθ να πατήσει περιοχή και σε μια ανύποπτη φάση ισοφάρισε. Από πέναλτι του Κινγκ ήρθε το γκολ, αν και όπως είδαμε στα replay ήταν αυστηρή η υπόδειξη του Φρεντ για το τάκλιν του Τζόουνς.

Στο φινάλε του ημιχρόνου υπήρχε κι άλλη αφορμή για γκρίνια, μιας και ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς έπρεπε να αποβληθεί για αγκωνιά στον Μινγκς, ο οποίος τον είχε πατήσει άθελά του στο κεφάλι στην αμέσως προηγούμενη φάση, αλλά τελικά αυτός που αποβλήθηκε ήταν ο Σέρμαν που αντιδρώντας στην αγκωνιά του Ζλάταν στον συμπαίκτη του έσπρωξε το Σουηδό!

Στην επανάληψη η Μπόρνμουθ μπήκε για να αμυνθεί αλλά η Γιουνάϊτετ αν και με παίκτη παραπάνω δεν μπορούσε να βρει φάσεις. Ο Μουρίνιο έκανε τριπλή αλλαγή(!) στο 70’ και αμέσως μετά φάνηκε πως θα το έβρισκε το γκολ. Κέρδισε πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι, όμως δεν μπόρεσε ο Ζλάταν στην εκτέλεση να κερδίσει τον απίθανο Μπόρουτς!

Το ματς έγινε αίμα και άμμος, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πίεσαν όσο μπορούσαν αλλά με ηρωικό τρόπο τα «κεράσια» άντεξαν και πήραν το βαθμό.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Τζόουνς, Ρόχο, Σο (70' Ράσφορντ), Κάρικ (70' Φελαϊνί), Πογκμπά, Μάτα, Ρούνεϊ (70' Λίνγκαρντ), Μαρσιάλ, Ιμπραΐμοβιτς

Μπόρνμουθ: Μπόρουτς, Σμιθ, Κουκ, Μινγκς (79' Κάργκιλ), Ντάνιελς, Σέρμαν, Άρτερ, Φρέιζερ, Κινγκ (87' Γκρέιντελ), Πιού (46' Γκόσλινγκ), Αφόμπε

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση