ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιουρόπα Λιγκ: O Ολυμπιακός και οι άλλοι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η φάση των «32» του Europa League ολοκληρώνεται απόψε και θα μάθουμε τις 15 ομάδες που θα συνοδέψουν στον επόμενο γύρο την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι προκρίθηκαν με ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Σιόν του Φάνη Γκέκα.

Οι αγώνες του προγράμματος είναι σε τρεις δόσεις, με το Λοκομοτίβ-Φενέρμπαξτσε στις 18:00 να είναι το πρώτο χρονικά.
Ξεχωρίζει η προσπάθεια του Ολυμπιακού (22:05, ΡΙΚ2, ΡΙΚ HD) να ανατρέψει την ήττα με 1-0 του πρώτου αγώνα από την Άντερλεχτ και να ξαναβρεθεί στους «16» για πρώτη φορά μετά το 2012. Τότε είχαν αποκλείσει τη Ρούμπιν Καζάν με δυο νίκες, ενώ ακολούθησαν δυο αποκλεισμοί από Λεβάντε (2013) και Ντνίπρο (2015).

Πιθανή ενδεκάδα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ζντιέλαρ και ο Μιλιβόγεβιτς, με τους Ντουρμάζ και Σεμπά (ή Φορτούνης). Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης (ή ο Τσόρι) και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Από τα υπόλοιπα, ξεχωρίζουν οι προσπάθειες των τριών Αγγλικών ομάδων, Μαν. Γιουνάιτετ, Τότεναμ, Λίβερπουλ, να προκριθούν ενώ και τα ζευγάρια Μπιλμπάο-Μαρσέιγ, Νάπολι-Βιγιαρεάλ, Πόρτο-Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν-Σπόρτινγκ έχουν το ενδιαφέρον τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γιουρόπα Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X