ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ 1-0: Χρυσός Λόπεθ

Πήγαινε για 0-0 το ματς, όμως η ιστορία του γράφτηκε στο τέλος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ματς που πήγαινε για «σκοτωμένο» 0-0 ήταν αυτό ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Λίβερπουλ, όμως στο φινάλε ο Λόπεθ σκόραρε και έδωσε προβάδισμα στους Ισπανούς για την πρόκριση.

Ένα ματς ισορροπημένο σε γενικές γραμμές είδαμε στο πρώτο μέρος, με τη Λίβερπουλ να έχει τις καλές στιγμές στο ξεκίνημα και σταδιακά τη Βιγιαρεάλ να ανεβάζει στροφές και να πιέζει. Γκολ δε σημειώθηκε παρά τις καλές στιγμές που είδαμε από τον Άλεν για τη Λίβερπουλ και τον Σολδάδο για Βιγιαρεάλ.

Πιο ζωντανό το παιχνίδι στην επανάληψη, αφού ξεκίνησε με δοκάρι σε κεφαλιά του Μπακαμπού και τη Λίβερπουλ να έχει φάσεις και επίσης ένα δοκάρι σε σουτ του Φιρμίνο στο 65’. Όμως ο ρυθμός έπεσε πάλι και δε βλέπαμε το παιχνίδι που θα θέλαμε. Μέχρι το 87’ που ο Μπακαμπού έφυγε μόνος, με τον Μινιολέ να αποκρούει το πλασέ του και ένα λεπτό μετά ο Μορένο στην αντεπίθεση αστόχησε εντός περιοχής. Ο ρυθμός που βρήκε ξαφνικά ο αγώνας μας έφερε τελικά και γκολ, με τη Βιγιαρεάλ να το βρίσκει στο 90+2’. Ο Σουάρεθ το έφτιαξε και ο Λόπεθ ήταν αυτός που το έβαλε.

Βιγιαρεάλ (Μαρσελίνιο): Ασένχο, Μάριο, Μπέιλι(76’ Μουσάτσιο), Βίκτορ Ρουίθ, Κόστα, Ντος Σάντος(72’ Καστιγιέχο), Πίνα, Μπρούνο, Σουάρεζ, Σολδάδο(74’ Λόπεθ), Μπακαμπού

Λίβερπουλ (Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Τουρέ, Λόβρεν, Μορένο, Λούκας, Άλεν, Μίλνερ, Κουτίνιο(46’ Ίμπε), Λαλάνα, Φιρμίνιο(90’ Μπεντέκε)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γιουρόπα Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση