ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θέλουν ένα νέο Τσάμπιονς Λιγκ»

Η El Mundo Deportivo αποκαλύπτει ότι προχωρούν οι συζητήσεις για ένα νέο Τσάμπιονς Λιγκ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Είναι μία σκέψη η οποία υπάρχει εδώ και χρόνια. Για ένα νέο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα σημερινό της “El Mundo Deportivo” αυτές οι σκέψεις έχουν ωριμάσει όσο ποτέ άλλοτε στα μυαλά των υπευθύνων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Όπως αναφέρει αφορμή για αυτό αποτελεί η τιμωρία του Μισέλ Πλατινί με τον οποίο έχει υπογραφεί η συμφωνία για την διατήρηση του Τσάμπιονς Λιγκ όπως το ξέρουμε σήμερα μέχρι και το 2018.

Οι ομάδες υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν ιδέες για μια νέα διοργάνωση, από το 2018 και μετά, και πώς θα μπορούσε να είναι αυτή.
Ιθύνων νους της κίνησης αυτής είναι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συλλόγων, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε ο οποίος φέρεται να έχει αναβάλει να συλλέξει όλες τις ιδέες αλλά και να τρέξει το «πρότζεκτ» αυτό.

Σύμφωνες σε αυτό είναι όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης οι οποίες προσβλέπουν σε μεγαλύτερα έσοδα από τη διοργάνωση αυτή, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο, την ευθύνη της δημιουργίας αλλά και γενικότερα της νέας διοργάνωσης να μην την έχει η UEFA. Μέσα στο «κόλπο» αυτό είναι και οι τρεις ισπανικές, αναφέρει, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι περισσότερες σκέψεις που έχουν καταγραφεί θέλουν το νέο Τσάμπιονς Λιγκ να δημιουργείται στα πρότυπα του ΝΒΑ, με ομάδες με κλειστό συμβόλαιο παρουσίας στη νέα διοργάνωση και άλλες που θα μπαίνουν στη λίστα αυτής, με χρήση της άλλης μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, του Europa League.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X