ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι 2-1: Καβάνι... μάνι μάνι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με τον Έντινσον Καβάνι να μπαίνει και να κρίνει τον αγώνα, η Παρί επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους οκτώ του τσάμπιονς λιγκ. Οι Παριζιάνοι ήταν καλύτεροι, προηγήθηκαν με τον Ιμπραήμοβιτς, όμως το γκολ του Μίκελ τους κάνει δύσκολη τη ζωή για τη ρεβάνς.

Η Παρί ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει το γεγονός αυτό. Είχε καλές προσπάθειες, ειδικά με τον Μόουρα, όμως η καλά οργανωμένη στην άμυνα Τσέλσι έκοβε. Μάλιστα, αυτή έφτιαξε την μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Κόστα στο δοκάρι στο 23’.

Εν τέλει είδαμε γκολ στο πρώτο μέρος, από στημένες φάσεις. Ένα φάουλ του Ιμπραήμοβιτς στο 39’, με τη μπάλα να κοντράρει στον Μίκελ, άνοιξε το σκορ για την Παρί. Όμως στο 43’ ένα αντίστοιχο φάουλ που κέρδισε η Τσέλσι έφερε τη μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων και με τα κόρνερ που ακολούθησαν έγινε η ζημιά με σουτ του Μίκελ.

Με μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Τραπ να σώσει το τετ α τετ του Κόστα στο 49’. Ο Κουρτουά ακολούθως τον μιμήθηκε με τις δυο αποκρούσεις στις προσπάθειες των Ντι Μαρία και Μόουρα. Ο Βέλγος είχε τον έλεγχο της περιοχής του και μαζί με Ιβάνοβιτς Κέιχιλ κρατούσαν την ισοπαλία για την Τσέλσι.

O Μπλαν έριξε στο ματς τον Καβάνι και κεφαλαιοποίησε την αλλαγή μόλις σε τέσσερα λεπτά! Ο Ντι Μαρία την πάσα, αυτός το κοντρόλ και το τελείωμα και η Παρί ξανά μπροστά στο σκορ. Στο τέλος ο Ιμπραήμοβιτς μπορούσε και για τρίτο, αλλά ο Κουρτουά έσωσε τη Τσέλσι.

Παρί (Λ. Μπλαν): Τραπ, Μαρκίνιος, Τ. Σίλβα, Ν. Λουίς, Μάξουελ, Βεράτι(80’ Ραμπιότ), Τ. Μότα, Ματουιντί(80’ Παστόρε), Μόουρα(74’ Καβάνι), Ιμπραΐμοβιτς, Ντι Μαρία

Τσέλσι (Γ. Χίντινγκ): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Ράχμαν, Φάμπρεγας, Μίκελ, Πέδρο, Γουίλιαν, Αζάρ(71’ Όσκαρ), Ν. Κόστα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση