ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ρόμα - Ρεάλ 0-2: Διπλό με Κριστιάνο και Χεσέ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε άλλες ταχύτητες μπορεί να παίξει η Ρεάλ σε σχέση με τη Ρόμα και έτσι χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε με 2-0 και τελείωσε την πρόκριση. Κριστιάνο και Χεσέ τα γκολ.

Περιμέναμε ένα πολύ καλύτερο πρώτο μέρος, όμως η τακτική του Σπαλέτι εγκλώβισε τη Ρεάλ και έτσι δεν είδαμε πολλές φάσεις. Για την ακρίβεια, ήταν η Ρόμα που είχε τις πιο επικίνδυνες επιθέσεις χωρίς κι αυτή να κάνει τη πολύ μεγάλη φάση. Ένα σουτ στην κίνηση του Μαρσέλο και μια προβολή του Ελ Σαραουί ότι καλύτερο είδαμε.

Περιμέναμε κάποια στιγμή να ανέβει το παιχνίδι και χρειάστηκε λίγη μαγεία Κριστιάνο για να έρθει το γκολ στο 59’ με ντρίμπλα στον Φλορέντζι και σουτ που κόντραρε στον Ιταλό και πήγε στη γωνιά. Η Ρόμα βγήκε μπροστά με την είσοδο του Ντζέκο, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει στον αγώνα. Αντίθετα είδε τον Χεσέ με σουτ να γράφει το 2-0 και να τελειώνει κάθε σκέψη για την πρόκριση.

Ρόμα (Σπαλέτι): Σέζνι, Φλορέντσι(87’ Τότι), Μανωλάς, Ρούντιγκερ, Ντίνιε, Βαινκέρ(77’ Ντε Ρόσι), Πιάνιτς, Σαλά, Ναινγκολάν, Ελ Σαραουί(63’ Ντζέκο), Περότι

Ρεάλ (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρος, Μόντριτς, Ίσκο(64’ Κόβασιτς), Χάμες(82’ Χεσέ), Μπενζεμά, Ρονάλτο(88’ Κασεμίρο)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση