ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γάνδη - Βόλφσμπουργκ 2-3: Ξυπνήσε μετά τα τρία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για να κάνει ένα come back από τα λίγα πήγαινε η Γάνδη, όμως έμεινε από... χρόνο και το προβάδισμα έμεινε στη Βόλφσμπουργκ ενόψει ρεβάνς. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν 3-0, με τους γηπεδούχους να το κάνουν 3-2 στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Λίγο έλειψε το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με μοναδική ευκαιρία ένα παρολίγον αυτογκόλ του Μίτροβιτς στο 25', αλλά τελικά η Βόλσφμπουργκ στο 44' άνοιξε το σκορ με πανέμορφο τέρμα του Γιούλιαν Ντράξλερ.

Ο διεθνής Γερμανός επιτελικός μέσος ξεκίνησε από κέντρο, άλλαξε εντυπωσιακά την μπάλα με τον Βιεϊρίνια και την πήρε στο ύψος την περιοχής όπου πλάσαρε ιδανικά τον Σελς, κάνοντας το 1-0 για τους Γερμανούς.

Στο 54' ο Ντράξλερ "χτύπησε" ξανά, διπλασιάζοντας τα τέρματά του και της ομάδας του με ένα ακόμη όμορφο γκολ. Από αμυντικό λάθος πήρε μπάλα, ξεπέρασε με "ποδιά" τον Μίτροβιτς και στο τετ-α-τετ νίκησε τον Σελς με "ψηλοκρεμαστό" πλασέ.

Αν κάποιος είχε αμφιβολία ακόμη για το ποιος θα πάρει την πρόκριση, αυτό έπαψε στο 60ό λεπτό, όταν ο Κρούζε από κοντά έκανε το 0-3, έπειτα από ασίστ Τρες, τον οποίο είχε τροφοδοτήσει ο Βιεϊρίνια.

Εκεί ξεκίνησε ένα... τρελό 4άλεπτο, όπου δεν είχαμε άλλο γκολ, αλλά είχαμε ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, με τον Κρούζε στο 62' για την Βόλφσμπουργκ και τον Κουμς στο 63' για την Γάνδη (και κόντρα στον Ντάντε).

Ο Σβεν Κουμς πάντως πέτυχε γκολ, καθώς ο αρχηγός των Βέλγων με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πλασέ στο 80' μείωσε σε 1-3, ενώ ο Κάστιλς έκανε σπουδαία επέμβαση στο 83' σε σουτ του Φόκετ.

Από τότε που ο Κουλιμπαλί μπήκε στο ματς η Γάνδη ανέβασε πολύ την απόδοσή της και ο επιθετικός από το Μάλι στο 89' μείωσε σε 2-3 με κοντινή κεφαλιά, έτσι η ρεβάνς μόνο αδιάφορη δεν θα είναι.

ΓΑΝΔΗ (3-5-2): Σελς, Νίλσεν, Μίτροβιτς, Ασάρε, Μιλίτσεβιτς (62' Σαϊέφ), Κουμς, Ρενάτο Νέτο, Φόκετ, Ντεγιάχερε, Σάιμον (61' Ματόν), Ντεπουάτρ (80' Κουλιμπαλί).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστιλς, Γιουνγκ (45'+1 Σέρλε), Ντάντε, Κνόχε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Λουίζ Γκουστάβο, Τρες, Άρνολντ, Βιεϊρίνια (80' Σέφερ), Ντράξλερ, Κρούζε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση