ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αϊντχόφεν-Ατλέτικο 0-0: Κράτησε κι ελπίζει

Οι Ολλανδοί κατάφεραν να μη χάσουν και πλέον παίζουν για δύο αποτελέσματα στη Μαδρίτη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δεν ανέδειξε νικητή ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε ΠΣΒ και Ατλέτικο, με το ισόπαλο 0-0 να μεταφέρει την πρόκριση στη Μαδρίτη. Με δέκα ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι Ολλανδοί.

Δεν ήταν ο αγώνας με τις πολλές φάσεις και τις μεγάλες συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απολαύσαμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μερικές καλές ενέργειες από τους ποδοσφαιριστές. Η Ατλέτικο απείλησε πρώτη με τον Βιέτο στο 4’, έσωσε ο Μπρουμά στη γραμμή, όμως η Αιντχόφεν έβγαζε πολύ ενθουσιασμό στο παιχνίδι της και προσπάθησε να επιβληθεί.

Δεν το κατάφερε ιδιαίτερα με τις καλύτερες στιγμές να έρχονται στο δίλεπτο30-32’. Πρώτα στο τετ α τετ του Γκριεζμάν που απέκρουσε ο Ζόετ και μετά ο Πρόπερ σούταρε από κοντά με τον Όμπλακ επίσης να σώζει τη δική του εστία.

Χαμηλοί ρυθμοί στην επανάληψη με μόνη μεγάλη στιγμή τις δυο κάρτες που πήρε ο Περέιρο και άφησε την ΠΣΒ με δέκα παίκτες στο 68'. Εξέλιξη που βοήθησε την Ατλέτικο να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να πιέσει. Είχε όμως προβλέψιμη ανάπτυξη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να σκοράρει.

ΠΣΒ(Κοκού): Ζόετ, Μορένο, Αρίας, Μπρουμά, Βίλεμς, Πρόπερ, Κουαδράδο(74’ Χέντριξ), Βαν Χίνκελ, Περέιρο, Νάρσινγκ(65’ Ισιμάτ-Μιρίν), Λοκάντια(86’ Λεστιέν)

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Όμπλακ, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Σάβιτς, Χουανφράν, Κόκε, Όλιβερ Τόρες, Γκάμπι, Σαούλ(74’ Κορέα), Γκριεζμάν, Βιέτο(61’ Τόρρες).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση