ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Το ενδιαφέρον στη Μαδρίτη, γράφει ιστορία η Σίτι

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ραντεβού με την ιστορία της δίνει απόψε το βράδυ η Μάντσεστερ Σίτι, αφού πλην συγκλονιστικού απροόπτου θα σφραγίσει στο «Etihad» την πρόκριση της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας το εισιτήριο μετά τις Ρεάλ, Παρί, Βολφσμπουργκ και Μπενφίκα.

Αν τελικά τα καταφέρουν κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, οι «σίτιζενς» θα προκριθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά του θεσμού.

Σίγουρα η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση, αφού το υπέρ της 3-1 του πρώτου ματς, την καθιστά το απόλυτο φαβορί.

Τα θετικά νέα για τον Πελεγκρίνι είναι ότι θα έχει τελικά στη διάθεση του τον Γιάγια Τουρέ που επιστρέφει, ενώ για τους Ουκρανούς είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Ντανίνο Σίλβα, την ώρα που ο Σέρχι Ριμπάλκα έχει τεθεί εκτός μάχης.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νάβας, Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγουέρο

Ντιναμό Κιέβου: Σοφκόβσκι, Βίντα, Κατσέριντι, Ντράγκοβιτς, Αντούνες, Βελόσο, Μπουγιάλσκι, Γκάρμας, Γιαρμολένκο, Γκούσεφ, Τεόντορτσικ

Αναμφίβολα το μεγάλο ματς θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη, με την Ατλέτικο να υποδέχεται την Αϊντχόφεν στη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα, με τους «ροχιμπλάνκος» να θέλουν νίκη και μόνο νίκη για να προκριθούν.

Οι Ισπανοί παραμένουν αήττητοι στα οκτώ τελευταία ματς και θέλουν στο «Βιθέντε Καλντερόν» να πανηγυρίσουν την 3η σερί πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και 8η φορά στην ιστορία τους, την ώρα που οι Ολλανδοί έχουν να βρεθούν στα προημιτελικά από το 2011.

Οι Τιάγκο Μέντες και Στέφαν Σάβιτς δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ ο Φιλίπ Κοκού που έχει δει την ομάδα του να χάνει μόλις μία φορά στα τελευταία 25 ματς, θα έχει στη διάθεση του τον Ντε Γιονγκ που επιστρέφει μετά την τιμωρία του, αλλά όχι τους Περέιρο που είναι τιμωρημένος και Πόουλσεν που είναι τραυματίας.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Χιμένεθ, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκάμπι, Καράσκο, Σαούλ, Γκριεζμάν, Τόρες

Αϊντχόφεν: Ζόετ, Αρίας, Μπρουμά, Μορένο, Βίλεμς, Γκουαρδάδο, Πρέπερ, Φαν Χίνκελ, Νέρσινγκ, Ντε Γιόνγκ, Λοκάντια

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση