ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Βγαίνουν τα πρώτα δύο εισιτήρια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πίτσες ή σουβλάκια, κόκα κόλες ή μπύρες ή όλα μαζί και... πάμε! Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης-Βόλφσμπουργκ θα κοσμήσουν τις οθόνες μας σήμερα (12/4) το βράδυ. Ας δούμε αναλυτικά...

Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν (2-2)

Μπορεί η Σίτι να βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε από το να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση στο Παρίσι και να πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Οι «πολίτες» υποδέχονται την Παρί μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα και θέλουν να ολοκληρώσουν τη -μικρή- έκπληξη και να βρεθούν εκείνοι στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Οι Παριζιάνοι λοιπόν θα ψάξουν τη νίκη (ή την ισοπαλία με τρία+ γκολ) επί αγγλικού εδάφους, όπου φέτος κατάφεραν να επικρατήσουν της Τσέλσι (2-1), «κλειδώνοντας» την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία πέντε ματς με αγγλικές ομάδες, η Παρί είναι αήττητη. Το τελευταίο ήταν κόντρα στη Σίτι και τα προηγούμενα τέσσερα κόντρα στην Τσέλσι.

Όσον αφορά τις απουσίες των δύο ομάδων, στα «πιτς» παραμένει ο Κομπανί για τη Σίτι, παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις, όπως κι οι Ντελφ και Φερνάντο.

Από την άλλη, ο Λοράν Μπλαν δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Νταβίντ Λουίζ και Ματουιντί, καθώς και στον τραυματία Βεράτι.

Ρεάλ Μαδρίτης-Βόλφσμπουργκ (0-2)

Σε μπελάδες μπήκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0.

Οι «λύκοι» σόκαραν την αγνώριστη «βασίλισσα» στη Γερμανία, επικρατώντας με σκορ 2-0 που τους δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Τα πράγματα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όμως είναι πάντα διαφορετικά κι οι «μερένχες» ελπίζουν σε ανάλογη εμφάνιση με εκείνη κόντρα στην Εϊμπάρ το Σαββατοκύριακο, όπου νίκησαν 4-0.

Σημειώνεται πως η Ρεάλ είναι αήττητη στα τέσσερα φετινά εντός έδρας ματς στο Champions League, επικρατώντας στον προηγούμενο γύρο της Ρόμα με σκορ 2-0. Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ έχει θριαμβεύσει και στις τέσσερις περιπτώσεις νοκ-άουτ αγώνων, όπου νίκησε το πρώτο ματς, σε διοργανώσεις της UEFA ενώ δεν έχει φτάσει ποτέ έως τη διαδικασία των πέναλτι. Λέτε;

Αναφορικά με τις απουσίες, ο Βαράν είναι εκτός για το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν ενώ ο Χέκινγκ δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γιουνγκ ενώ ο Καλιτζούρι παραμένει αμφίβολος. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X