ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ 0-0: Κουλουράκια στο Etihad

Όλα ανοιχτά ενόψει επαναληπτικού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ έμειναν στο 0-0, με τη ρεβάνς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σε μία βδομάδα να είναι αυτή που θα κρίνει το εισιτήριο.

Σε έναν από τους χειρότερους ημιτελικούς Champions League όλων των εποχών, η Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στο απόλυτο μηδέν (0-0) σε έναν ημιτελικό που θα ξεχαστεί σύντομα…

Υπήρχαν πράγματα να κρατήσεις. Το ισχυρό παρασκήνιο γύρω από τον νέο τραυματισμό στο ισχίο του Κριστιάνο Ρονάλντο που τον κράτησε εκτός αγώνα στο Etihad και πιθανώς εκτός επαναληπτικού. Το εκπληκτικό σκηνικό που έστησαν στις εξέδρες οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι με την εμφάνιση των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Την θλάση που υπέστη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Νταβίδ Σίλβα, ο οποίος λογικά δεν θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη.

Την πιθανή υποτροπή του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος κι αυτός μπαίνει στην μακρά λίστα των τραυματιών της Ρεάλ Μαδρίτης τον τελευταίο καιρό. Το νέο σκισμένο παντελόνι του Ζινεντίν Ζιντάν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι Champions League! Πολλά θέματα για να γεμίσουν περιφερειακές στήλες. Γιατί από μπάλα το μενού ήταν νηστίσιμο. Ασορτί με την Μεγάλη Εβδομάδα. Η Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης ταλαιπώρησαν το ποδόσφαιρο και πρόσφεραν ένα ληθαργικό 90λεπτο που δεν είχε ούτε νικητή, ούτε γκολ (0-0)!

Κακός έως και βαρετό το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο στο Μάντσεστερ. Οι δύο προπονητές αλληλοεξουδετερώθηκαν και η λέξη «φάση» ήταν άγνωστη και για τους δύο μονομάχους. Ίδια εικόνα μέχρι το 65ο λεπτό, από εκεί και πέρα η «βασίλισσα» ανέβασε στροφές κι άγγιξε το γκολ. Στις δύο καλύτερες ευκαιρίες της είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από κεφαλιά του Χεσέ (70’) και στη συνέχεια (84’) τον Χαρτ να λέει «όχι» σε κοντινό σουτ του Πέπε. Η Σίτι βρήκε την καλύτερη της φάση στο τέλος, σε μία απευθείας εκτέλεση φάουλ που έδιωξε ο Νάβας στη γραμμή.

Οι συνθέσεις:

Μαν. Σίτι (Ε. Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Νάβας (77' Στέρλινγκ, Σίλβα (40' Ιχεανάτσο, Ντε Μπρούινε, Αγουέρο

Ρεάλ (Ζ. Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (89' Ίσκο), Βάθκεθ, Μπέιλ, Μπενζεμά (46' Χεσέ)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση