ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Ποιος θα πάει στο Μιλάνο;

Η Σίτι θέλει να περάσει στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Λίγες ώρες έμειναν... Μπορούμε όλοι να περιμένουμε μέχρι το βράδυ το μεγάλο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι (στη ρεβάνς του 0-0 στην Αγγλία) για να δούμε ποια από τις δύο ομάδες θα συνοδεύσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ζευγάρι του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μιλάνο.

Δύο ενδεχόμενα που έχουν κρύβουν πίσω τους μεγάλη ίντριγκα. Στην περίπτωση της πρόκρισης της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχουμε επανάληψη του προπέρσινου τελικού στον οποίο η «βασίλισσα» με τον Αντσελότι στον πάγκο της και με συγκλονιστικό τρόπο πήρε την νίκη και σήκωσε το δέκατο ευρωπαϊκό της τρόπαιο. Φυσικά, και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα θέλει να πάρει την εκδίκησή της.

Στην περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι καταφέρει να αποκλείσει τη Ρεάλ και τσεκάρει το εισιτήριο του τελικού τότε θα το πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στον πάγκο της ο Πελεγκρίνι θα αφήνει βαριά κληρονομιά για τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της τη νέα σεζόν.

Αγωνιστικά ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να υπολογίζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πορτογάλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή της ομάδας, αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος είναι ο βαθμός ετοιμότητάς του. Εκτός αποστολής έχει μείνει ο Μπενζεμά αλλά και ο Κασεμίρο. Οι απουσίες αυτές και το ενδεχόμενο να μην είναι απόλυτα έτοιμος ο Ρονάλντο ρίχνουν το βάρος στον ώμο του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Πελεγκρίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σίλβα ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής αλλά έχει στη διάθεσή του τον Τουρέ. Έναν παίκτη ιδιαίτερα σημαντικό για την λειτουργία της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση