ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπαρτσελόνα - Σέλτικ 7-0: Ξέσπασε με εφτάρα

Τα αποτελέσματα της βραδιάς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε ένα πάρτι με τη Σέλτικ καλεσμένη εξελίχθηκε η πρεμιέρα της Μπαρσελόνα στο τσάμπιονς λιγκ, με τους Καταλανούς να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 7-0. Το ΜΣΝ έκανε τη δουλειά του με τρία γκολ του Μέσσι, δυο του Σουάρεζ και ένα του Νειμάρ. Το άλλο σημείωσε ο Ινιέστα. Η ήττα από την Αλαβές φαίνεται τους θύμωσε και ξέσπασαν.

Καθαρό προβάδισμα είχε η Μπαρσελόνα από το ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Σέλτικ, σε ένα διάστημα που στο μεγαλύτερο μέρος του κυριάρχησε. Το γκολ μόλις στο τρίτο λεπτό βοήθησε σε αυτό, με τον Μέσσι να εκτελεί τον Ντε Βράις μετά από πάσα του Νειμάρ. Η Σέλτικ δεν ανοίχτηκε, αντίθετα έψαχνε με υπομονή να βρει κάποια ευκαιρία για να επιτεθεί και στην πρώτη φορά που το έκανε στο 23’ με αξιώσεις κέρδισε πέναλτι. Ο Ντεμπελέ το κέρδισε από τον Τερ Στέγκεν, αλλά στην εκτέλεση ήταν ο Γερμανός που επικράτησε αφού απέκρουσε εντυπωσιακά. Δεν έφτανε αυτό, ήρθε τρία λεπτά μετά και το δεύτερο γκολ από τον Μέσσι και πάλι από πάσα του Νειμάρ και το γλυκό έδεσε. Στο υπόλοιπο η Μπαρσελόνα προσπάθησε και για τρίτο γκολ, όμως η Σέλτικ ήταν που σκόραρε σε φάση που σωστά δεν μέτρησε αφού υπήρξε οφσάιντ.

Το σόου των Καταλανών είχε και συνέχεια στην επανάληψη, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή Νειμάρ να χρίζεται και σκόρερ στο 50’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Όλα πια είχαν τελειώσει και οι γηπεδούχοι ασχολήθηκαν με το να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο τους και περισσότερα γκολ. Αυτά ήρθαν στο 59΄με το γύρισμα του Νειμάρ και το εξαιρετικό τελείωμα του Ινιέστα και ένα λεπτό μετά τον Μέσσι να κλείνει το χατ τρικ με προβολή από γύρισμα του Σουάρεζ.  Ο Ουρουγουανός τελικά έβαλε και το γκολ του στο 75΄από μια ακόμα ασσίστ του Νειμάρ και εκτέλεση από κοντά, ενώ στο 88’ από πάσα του Μέσσι διαμόρφωσε και το τελικό 7-0.

Μπαρσελόνα (Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Άλμπα, Πικέ, Ουμτιτί, Μπουσκέτς(61’ Ραφίνια), Γκόμεζ, Ράκιτιτς(46’ Ινιέστα), Νειμάρ, Μέσσι, Σουάρεζ

Σέλτικ (Ρότζερς): Ντε Βράις, Γκαμπόα, Λούστιγκ, Σβιατσένκο(68’ Ο’ Κόνελς), Τουρέ, Τιέρνι, Μπιτόν(76’ Μακγκρέκορ), Μπράουν, Ρόμπερτς(68’ Άρμστρονγκ), Σινκλέρ, Ντεμπελέ

Το παιχνίδι στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και την Γκλάντμπαχ αναβλήθηκε λόγω δυνατής βροχόπτωσης.

Τα αποτελέσματα της Τρίτης (13/9):

Πρώτος όμιλος
Παρί Σεν-Ζερμέν - Άρσεναλ 1-1 (1' Καβάνι, 78' Σάντσες)
Βασιλεία - Λουντογκόρετς 1-1 (45' Καφού)
 
Δεύτερος όμιλος
Ντινάμο Κιέβου - Νάπολι 1-2 (26' Γκάρμας, 36' 45' Μίλικ)
Μπενφίκα - Μπεσίκτας 1-1 (12' Σέρβι, 93' Ταλίσκα)
 
Τρίτος όμιλος
Μπαρτσελόνα - Σέλτικ 7-0 (3' 27' 60' Μέσι, 50' Νεϊμάρ, 59' Ινιέστα, 75' 88' Σουάρες)
Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ   ΑΝΑΒΟΛΗ
 
Τέταρτος όμιλος
Μπάγερν - Ροστόβ 5-0 (27' Λεβαντόφσκι, 45' Μίλερ, 53' 60' Κίμιχ)
Αϊντχόφεν - Ατλέτικο 0-1 (43' Νίγκες)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση