ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Μαδρίτη-Γερμανία πράξη 2η

Το σημερινό πρόγραμμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του champions league ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης(28/9) με άλλη μια ισπανογερμανική αναμέτρηση να είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε υποδέχεται τη Μπάγερν του Κάρλο Αντσελότι σε παιχνίδι που είναι πιθανό να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο με τις δυο ομάδες να έχουν νικήσει στην πρεμιέρα τους. Πέρσι τα είχαν πει στα ημιτελικά με την Ατλέτικο να προκρίνεται οριακά με νίκη 1-0 στη Μαδρίτη και ήττα 2-1 στο Μόναχο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ροστόφ υποδέχεται την Αϊντχόφεν, σε ματς σημαντικό για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Στον πρώτο όμιλο υπάρχουν ισχυρά φαβορί και καλούνται να το αποδείξουν, με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη Βασιλεία και την Παρί να παίζει στη Βουλγαρία με τη Λουτογκόρετς. Με όλες τις ομάδες στον ένα βαθμό, τα πάντα μοιάζουν πιθανά.

Σημαντική αναμέτρηση στη Νάπολι για το δεύτερη όμιλο, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Μπενφίκα και ψάχνει να ζευγαρώσει τις νίκες της για να θέσει από νωρίς βάσεις πρόκρισης. Η Μπεσίκτας μετά το βαθμό στην Πορτογαλία υποδέχεται τη Δυναμό Κιέβου και θέλει να κάνει κι αυτή ένα μεγάλο βήμα.

Στον τρίτο, η Μπαρσελόνα είναι κι αυτή στη Γερμανία για τον αγώνα με τη Γκλάντμπαχ, δύσκολη έξοδος πριν τους αγώνες με τη Σίτι, χωρίς να έχει στη διάθεσή της τον Μέσι. Ο Τερ Στέγκεν θα υπερασπιστεί την εστία των Καταλανών για πρώτη φορά απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε. Τέλος η Μάν. Σίτι παίζει εκτός με τη Σέλτικ σε μια Βρετανική μονομαχία. Αν κερδίσουν οι «Πολίτες», ισοφαρίζουν το καλύτερο σερι νικών της ιστορίας τους με 11, καθώς και αυτό στο ξεκίνημα μιας σεζόν από αγγλικό σύλλογο.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 21:45. Όλοι θα μεταδίδονται από τη Cytavision, ενώ ο αγώνας Σέλτικ-Μαν. Σίτι θα προβληθεί ζωντανά και στο ΡΙΚ 2/HD.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση