ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 4-0: Τεσσάρα με ρεσιτάλ Μέσι

Ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρσελόνα συνέτριψε την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα που έκανε σωρεία λαθών. Ο Νεϊμάρ το τέταρτο γκολ για τους «μπλαουγκράνα», που είναι οι μόνοι με το 3 στα 3 στον όμιλο. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς και οι δύο ομάδες.

Λες και κάθε τραυματισμός κάνει πιο δυνατό τον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να επιστρέφει στην 11άδα και να οδηγεί με χατ-τρικ την Μπαρτσελόνα σε σπουδαία νίκη με 4-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Το τελικό αποτέλεσμα… μάλλον αδικεί την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τα καρέ του Τερ Στέγκεν, όμως οι Άγγλοι πλήρωσαν ακριβά τα λάθη τους στις φάσεις των τριών πρώτων τερμάτων, αλλά και την αποβολή του Κλαούντιο Μπράβο από το 53’, μετά από (ακόμα ένα) τραγικό λάθος του πρώην τερματοφύλακα των Καταλανών. 

Η Μπαρσελόνα άνοιξε το σκορ στο 17’, όταν και ο Μέσι εκμεταλλεύτηκε ολική.. παγωμάρα της Αγγλικής άμυνας, διπλασίασε τα τέρματα της στο 61’ (και ενώ έπαιζε με 10’ από το 53’), μετά από δυνατό σουτ του Αργεντινού, ενώ ο Μέσι έφτασε σε χατ τρικ στο 69’, μετά από νέο τραγικό λάθος του Γκουντογκάν και ασίστ του Σουάρες.

Στο 86’ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φτάσουν και σε ένα τέταρτο τέρμα, όταν και ο Μέσι κέρδισε πέναλτι, το οποίο, όμως… σπατάλησε ο Νεϊμάρ, που είδε τον Καμπαγέρο να πέφτει σωστά στην δεξιά του γωνία. Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Βραζιλιάνος πήρε την προσωπική του εκδίκηση και αφού απέφυγε αρχικά τον Στόουνς, στην συνέχεια με ιδανικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, για το 4-0. Να σημειωθεί πως και η Μπαρτσελόνα τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δύο κίτρινες κάρτες (μέσα σε δύο λεπτά, 71’ – 73’)του Ματιέ.

Οι συνθέσεις:

Μπαρσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί, Πικέ (39' Ματιέ), Μασεράνο, Άλμπα (9' Ντιν), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα (80' Α. Γκόμες), Νεϊμάρ, Σουάρες, Μέσι.

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Σαμπαλέτα (57' Κλισί), Οταμέντι, Στόουνς, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Γκούντογαν (79' Αγουέρο), Σίλβα, Στέρλινγκ, Νολίτο (57' Καμπαγιέρο), Ντε Μπρούινε.

 

Η Άρσεναλ έβαλε εξάρα της Λουντογκόρετς με τον Οζίλ να πετυχαίνει τα μισά τέρματα της ομάδας του ενώ στον Β' όμιλο είχαμε σούπερ έκπληξη με την Μπεσίκτας να κερδίζει εκτός έδρας με 3-2 την Νάπολι.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Όμιλος Α’

Άρσεναλ-Λουντογκόρετς 6-0 (12' Σάντσες, 42' Γουόλκοτ, 47' Τσάμπερλεϊν, 56' 83' 87' Οζίλ)

Παρί-Βασιλεία 2-0 (40' Ντι Μαρία, 62' Λούκας, 93' Καβάνι(πεν))

Όμιλος Β’

Νάπολι-Μπεσίκτας 2-3 (30' Μέρτενς, 69' Γκαμπιαντίνι - 13' Κορέια, 38' 86' Αμπουμπακάρ)

Δυναμό Κιέβου-Μπενφίκα 0-2 (9' Σάλβιο(πεν.), 55' Σέρβι)

Όμιλος Γ’

Σέλτικ-Γκλάντμπαχ 0-2 (57' Στίντλ, 77' Χαν)

Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτυ 4-0 (17' 61' 69' Μέσι, 89' Νεϊμάρ)

Όμιλος Δ’

Ροστόφ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (62' Καράσκο)

Μπάγερν-Αϊντχόφεν 4-1 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ, 59' Λεβαντόφσκι, 84' Ρομπέν - 41' Ναρσίνγκ)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση