ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μαν. Σίτι-Μπαρσελόνα 3-1: Πήρε το αίμα της πίσω

Τα αποτελέσματα της βραδιάς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μία αγωνιστική μετά τη συντριβή στη Βαρκελώνη, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε ρεβάνς από τη Μπαρσελόνα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε με 3-1 στο «Έτιχαντ» για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρότι το παιχνίδι δεν είχε τον ρυθμό και τις ευκαιρίες που ανέμεναν οι περισσότεροι στο πρώτο του μέρος, αποζημίωσε όσους το παρακολούθησαν με δύο γκολ. Η Μπαρσελόνα, που κρατούσε πολύ περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της, βρήκε ανοιχτό διάδρομο στην αντίπαλη άμυνα στο 21’ με τον Νεϊμάρ να βγάζει τον Μέσι απέναντι από τον Καμπαγέρο και τον Αργεντινό να ανοίγει το σκορ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 39’, όταν ο Γκουντογκάν πήρε την ασσίστ του Στέρλινγκ μετά από μεγάλο λάθος στα μετόπισθεν των «μπλαουγκράνα» και έφερε το ματς στα ίσα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Φερναντίνιο έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει τούμπα το παιχνίδι πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Οι «πολίτες» άρχισαν το δεύτερο μέρος ακριβώς όπως τελείωσαν το πρώτο και αφού απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με Στέρλινγκ και Αγουέρο, έφτασαν στο γκολ που γύρισε το ματς με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρούινε στο 51’. Το παιχνίδι βελτιώθηκε πολύ από πλευράς ρυθμού στο δεύτερο μέρος και στο 65’ ο Γκόμες έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για τη Μπάρσα, ένα λεπτό πριν απαντήσει ο Ντε Μπρούινε με πλασέ που έφυγε μόλις άουτ. Η εξιλέωση για την ομάδα του Γκουαρντιόλα ήρθε στο 74’ όταν ο Γκουντογκάν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ καθάρισε τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Συνθέσεις
Μαν. Σίτι: Καμπαγέρο, Σαμπαλέτα, Στόουνς, Οταμέντι, Κολάροβ, Φερναντίνιο (60’ Φερνάντο), Γκουντογκάν, Σίλβα, Στέρλινγκ (71’ Νάβας), Ντε Μπρούινε (89’ Νολίτο), Αγουέρο.
Μπαρσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Ντίνιε, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (61’ Τουράν), Γκόμες (77’ Ραφίνια), Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Λουντογκόρετς - Άρσεναλ 2-3
12' Καφού, 15' Κεσέρου - 20' Ξάκα, 42' Ζιρού, 87' Εζίλ


Bασιλεία - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2
76' Ζούφι - 32' Ματουιντί, 90' Μουνιέ


Μπενφίκα - Ντινάμο Κιέβου 1-0
45+2' Σάλβιο


Mάντσεστερ Σίτι - Μπαρσελόνα 3-1
39', 74' Γκίντογαν, 51' Ντε Μπρούινε - 21' Μέσι


Γκλάντμπαχ - Σέλτικ 1-1
32' Στιντλ - 76' Ντεμπελέ


Αϊντχόφεν - Μπάγερν Μονάχου 1-2
14' Αρίας - 34', 73' Λεβαντόφσκι


Aτλέτικο Μαδρίτης - Ροστόφ 2-1
28', 90'+3 Γκριεζμάν - 30' Αζμούν

Μπεσίκτας - Νάπολι 1-1
78' Κουαρέσμα - 82' Χάμσικ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση