ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Βραδιά προκρίσεων

Πολύ πιο απλά τα πράγματα στον έκτο όμιλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ ολοκληρώνεται απόψε(2/11) και είναι πιθανό αρκετές ομάδες να σφραγίσουν και μαθηματικά εισιτήριο για τους «16».

Ο πέμπτος όμιλος δεν είναι μέσα σε αυτούς που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν νωρίς, αφού όλες οι ομάδες έδειξαν πως μπορούν να πάρουν βαθμούς παντού. Η Τότεναμ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν (ΡΙΚ2/ΡΙΚ HD) και ο νικητής θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Η Μονακό υποδέχεται με τη σειρά της την ΤΣΣΚΑ και ξέρει πως θα αγκαλιάσει την πρόκριση.

Πολύ πιο απλά τα πράγματα στον έκτο όμιλο, με τη Ρεάλ να παίζει εκτός με τη Λέγκια και τη Ντόρτμουντ να φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ. Αν κερδίσουν τα δυο φαβορί, τότε εξασφαλίζουν την πρόκριση και θα παίξουν μεταξύ τους την πρωτιά. Στα πράγματα που αξίζει να προσέξουμε, το ενδεχόμενο με δυο γκολ ο Κριστιάνο να φτάσει τα 100 στα κύπελλα Ευρώπης.

Στον έβδομο η Λέστερ θέλει να τελειώσει τη δουλειά με διπλό στη Δανία επί της Κοπεγχάγης που θα τη φέρει αγκαλιά με την πρωτιά. Η Πόρτο θέλει να προσπεράσει τουλάχιστον ένα από τους δυο και μια νίκη επί της καταδικασμένης Κλαμπ Μπρούζ θα βοηθήσει.

Τέλος, στον όγδοο το Γιουβέντους-Λιόν μπορεί να τελειώσει το ενδιαφέρον αφού οι «Μπιανκονέρι» με νίκη προκρίνονται. Το ίδιο θα συμβεί αν παράλληλα κερδίσει και η Σεβίλλη τη Δυναμό Ζάγκρεμπ με τους Ανδαλουσιάνους να παραδίδουν έτσι το στέμμα τους την τελευταία τριετία στο Europa για να δοκιμάσουν την τύχη τους στη μεγάλη σκηνή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση