ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Επιστροφή στη δράση

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σεβίλλη και Γιουβέντους κοντράρονται απόψε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», σε ένα ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση θέλει η Λέστερ υποδεχόμενη την Κλαμπ Μπριζ.

Στην πέμπτη τους στροφή μπαίνουν οι όμιλοι του Champions League απόψε το βράδυ, σε μία αγωνιστική που αναμένεται να ξεκαθαρίσει περισσότερο τα πράγματα αναφορικά με την πρόκριση από κάθε όμιλο.

Στον 8ο, Σεβίλλη και Γιουβέντους κοντράρονται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει την πρωτιά στο γκρουπ. Οι Ανδαλουσιάνοι με νίκη έχουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την πρωτιά. Την ίδια στιγμή, η Λυών πηγαίνει στο Ζάγκρεμπ για να αντιμετωπίσει την Ντινάμο, παίζοντας τις τελευταίες τις ελπίδες για τη δεύτερη θέση.

Στον 7ο όμιλο η Λέστερ υποδέχεται στο King Power Stadium την Κλαμπ Μπριζ με τις «Αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρι να εξασφαλίζουν την πρόκριση στους 16 με «τρίποντο». Για τον ίδιο όμιλο μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στη Δανία, όπου Κοπεγχάγη και Πόρτο κοντράρονται για τη δεύτερη θέση.

Στον 6ο όμιλο, η Ντόρτμουντ θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της πρωτιάς υποδεχόμενη τη Λέγκια Βαρσοβίας, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει τη νίκη μέσα στη Λισσαβώνα επί της Σπόρτινγκ για να παραμείνει στο κυνήγι της Μπορούσια.

Τέλος στον 5ο όμιλο τα πάντα μοιάζουν ανοικτά. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί εντός έδρας απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ κρίσιμη είναι η έξοδος για την Τότεναμ στο Πριγκιπάτο απέναντι στην πρωτοπόρο Μονακό αν οι «Σπερς» θέλουν να διατηρηθούν μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

5ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερ Λεβερκούζεν (19:00)
Μονακό – Τότεναμ (21:45)

6ος όμιλος
Ντόρτμουντ – Λέγκια Βαρσοβίας (21:45)
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Ρεάλ Μαδρίτης (21:45)

7ος όμιλος
Κοπεγχάγη – Πόρτο (21:45)
Λέστερ – Κλαμπ Μπριζ (21:45)

8ος όμιλος
Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Λυών (21:45)
Σεβίλλη – Γιουβέντους (21:45)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση