ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Οι προβολείς στο Λονδίνο

Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρονται απόψε στο Emirates

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρονται απόψε στο Emirates στο μεγαλύτερο παιχνίδι της βραδιάς για το Champions League που θα κρίνει την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο.

Το παιχνίδι που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα από το αποψινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League είναι αυτό που διεξάγεται στο Emirates μεταξύ της Άρσεναλ και της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του πρώτου ομίλου και η μεταξύ τους συνάντηση στο Βόρειο Λονδίνο θα κρίνει πιθανότατα στην πρώτη θέση στον 1o όμιλο. Στο άλλο ματς του ίδιου ομίλου η Λουντογκόρετς υποδέχεται στη Σόφια τη Βασιλεία με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την τρίτη θέση για να συνεχίσουν στο Europa League.

Στον 2ο όμιλο, τα πάντα είναι ρευστά με τις Νάπολι, Μπενφίκα και Μπεσίκτας να βρίσκονται μέσα στο κόλπο για την εξασφάλιση των δύο πρώτων εισιτηρίων. Η Νάπολι έχει την ευκαιρία να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα υποδεχόμενη την Ντινάμο Κιέβου, ενώ στην Κωνσταντινούπολη θα... πέσουν κορμιά με την Μπεσίκτας να κοντράρεται με την Μπενφίκα.

Στον 3ο όμιλο, Μπαρσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζονται εκτός έδρας στη μάχη για την κατάκτηση της πρωτιάς. Η Μπαρσελόνα πηγαίνει στη Γλασκώβη για να αντιμετωπίσει τη Σέλτικ με τους Μέσι και Σουάρες να επιστρέφουν, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Γκλάντμπαχ, η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Τέλος στον 4ο όμιλο, αυτό που παίζεται είναι πλέον η πρωτιά. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναζητάει ακόμα μία νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση, φιλοξενώντας στο «Βιθέντε Καλντερόν» την Αϊντχόφεν, ενώ η δεύτερη Μπάγερν Μονάχου πηγαίνει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει τη Ροστόφ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League:

1ος όμιλος
Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)
Λουντογκόρετς – Βασιλεία (21:45)

2ος όμιλος
Μπεσίκτας – Μπενφίκα (19:45)
Νάπολι – Ντινάμο Κιέβου (21:45)

3ος όμιλος
Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι (21:45)
Σέλτικ – Μπαρσελόνα (21:45)

4ος όμιλος
Ροστόφ – Μπάγερν Μονάχου (19:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αϊντχόφεν (21:45)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση