ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Ισοπαλία με κερδισμένο

Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Προηγήθηκε, είδε την Άρσεναλ να το γυρίζει αλλά το γεγονός ότι κατάφερε να φύγει από το «Έμιρεϊτς» με την ισοπαλία, επέτρεψε στην Παρί Σεν Ζερμέν να πάει στην τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στην πρώτη θέση του ομίλου, παρά την ισοβαθμία με τους «κανονιέρηδες».

Κακό από πλευράς θεάματος ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την πρώτη και μοναδική μέχρι εκείνο το σημείο ευκαιρία στο παιχνίδι στο 15’ με τον Σίλβα προτού ο Καβάνι τους δώσει προβάδισμα τρία λεπτά αργότερα. Απ’ εκεί και πέρα χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου για να δούμε κάτι αξιόλογο μέσα σε οποιαδήποτε από τις δύο περιοχές, όταν ο Σάντσες κέρδισε πέναλτι από τον Κριχόβιακ. Ο Ζιρού ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο προηγούμενο διάστημα η ομάδα του δεν είχε γράψει στο ενεργητικό της ούτε μία τελική προσπάθεια.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με δοκάρι της Παρί μετά από εκτέλεση φάουλ του Λούκας στο 54’, όμως το γκολ ήρθε στην απέναντι εστία πέντε λεπτά αργότερα, όταν η προσπάθεια του Μαρκίνιος να απομακρύνει μέσα στη γεμάτη από κόσμο περιοχή της ομάδας του κόντραρε στα πόδια του Βεράτι και κατέληξε στα δίχτυα. Η απάντηση ήρθε στο 77’ με τη κεφαλιά του Λούκας που έφερε το παιχνίδια στα ίσα, ενώ στο επόμενο πεντάλεπτο ο Καβάνι έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να γυρίσει εκ νέου το παιχνίδι. Το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους, όμως οι Παριζιάνοι έχουν πια το προβάδισμα για την πρωτιά στην ισοβαθμία.

Συνθέσεις
Άρσεναλ: Οσπίνα, Τζένκινσον (81’ Τσάμπερλεϊν), Μουστάφι, Κοσιελνί, Γκιμπς, Κοκλέν (80’ Γουόλκοτ), Ράμσι, Οζίλ, Σάντσες, Ιγουόμπι (77’ Τζάκα), Ζιρού.
Παρί Σεν Ζερμέν: Αρεολά, Μενιέρ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Μάξουελ, Μότα, Κριχόβιακ (67’ Μπεν Αρφά), Βεράτι, Λούκας (88’ Χεσέ), Ματουιντί, Καβάνι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Λουντογκόρετς και Βασιλεία έμειναν στο 0-0. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα επιτρέπει στους Βούλγαρους να βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου παρά την ισοβαθμία με τους Ελβετούς, χάρη στο 1-1 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα.

Βαθμολογία
Άρσεναλ 13
Παρί 13
Βασιλεία 2
Λουντογκόρετς 2

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Ατλέτικο-ΠΣΒ 2-0
Γκλάντμπαχ-Σίτι 1-1
Νάπολι-Ντιναμό 0-0
Μπεσίκτας-Μπενφίκα 3-3
Ροστόφ-Μπάγερν 3-2

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση