ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα φώτα στη Μαδρίτη

Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ, έχουν εξασφαλίσει τον εισιτήριο για την επόμενη φάση

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Για τελευταία φορά θα λικνιστεί το σεντόνι στη σέντρα των ευρωπαϊκών γηπέδων στη φάση των ομίλων, με πολλές αναμετρήσεις να καθορίζουν πρωτιές και προκρίσεις στη φάση των «16».

Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ, έχουν εξασφαλίσει τον εισιτήριο για την επόμενη φάση, με τις δύο ομάδες να δίνουν την «μάχη» για την κορυφή του 6ου ομίλου.

Επί της ουσίας, οι Βεστφαλοί βολεύονται και με την ισοπαλία, αφού χρειάζονται ένα βαθμό για να καπαρώσουν την πρώτη θέση. Εκτός θα είναι και πάλι ο Μπέιλ για τους Μερένχες, ενώ Μπρίκι και Γκέτσε δεν θα είναι στη διάθεση του Τούχελ.
Όσον αφορά την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League, η Λέγκια θέλει τη νίκη και μόνο τη νίκη κόντρα στην Σπόρτινγκ για να πάρει την πρόκριση, με τους Πορτογάλους να παίζουν για δύο αποτελέσματα.


Την πρόκριση στα χέρια της κρατάει η Πόρτο, αφού σε περίπτωση που πάρει νίκη επί της ήδη περασμένης Λέστερ, τότε θα εξασφαλίσει την πρόκριση, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει στο Μπριζ η Κοπεγχάγη.

Οι «δράκοι» υστερούν ακόμα και σε περίπτωση που ισοβαθμήσουν με τους Δανούς, αφού υστερούν στα μεταξύ τους ματς.

Μεγάλη μάχη γίνεται και στον 8ος όμιλο, με τη Λιόν και τη Σεβίλλη να παίζουν για την πρόκριση τους στους «16» και τους Ανδαλουσιάνους να έχουν σαφές προβάδισμα αφού πάνε για τρία αποτελέσματα.

Στη Λιόν δεν φτάνει μόνο η νίκη, αλλά θα πρέπει να είναι με διαφορά δύο γκολ, αφού η Σεβίλλη έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Άντονι Λόπες για τους Γάλλους, ενώ ο τιμωρημένος Βάσκες δεν θα είναι στη διάθεση του Σαμπάολι.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Λεβερκούζεν – Μονακό
Τότεναμ - ΤΣΣΚΑ

Βαθμολογία

Μονακό 11
Λεβερκούζεν 7
Τότεναμ 4
ΤΣΣΚΑ 3

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ – Ντορτμουντ
Λέγκια – Σπόρτινγκ

Βαθμολογία

Ντόρτμουντ 13
Ρεάλ 11
Σπόρτινγκ 3
Λέγκια 1

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπριζ – Κοπεγχάγη
Πόρτο – Λέστερ

Βαθμολογία

Λέστερ 13
Πόρτο 8
Κοπεγχάγη 6
Μοριζ 0

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Λιόν – Σεβίλλη
Γιουβέντους – Ντιναμό

Βαθμολογία

Γιουβέντους 11
Σεβίλλη 10
Λιόν 7
Ντιναμό 0

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X