ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κοντονής: «Ξέρετε αυτούς που προκαλούν επεισόδια»

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων να βάλουν στο περιθώριο τους οπαδούς που δημιουργούν επεισόδια και η Αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις.

«Όλοι σας γνωρίζετε αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια, με τα μικρά τους ονόματα, οπότε μπορείτε να τους βρείτε και να τελειώστε με το θέμα της βίας. Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί πολύς κόσμος στις εξέδρες και δεν πρέπει να τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι οι 100 – 200 που θα θέσουν σε κίνδυνο με τις ενέργειές τους τη ζωή των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων που θα βρίσκονται στο γήπεδο» ανέφερε αρχικά ο υφυπουργός Αθλητισμού, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.:

«Οι ομάδες δεν μπορούν μόνες τους να είναι αποτελεσματικές όταν κάτι δεν πάει καλά. Όταν δημιουργούνται επεισόδια, πρέπει να γίνονται και συλλήψεις».

Στη συνέχεια, ο κ. Κοντονής συνέστησε στους εκπροσώπους της Αστυνομίας να είναι σχολαστικοί κατά τη διάρκεια των ελέγχων και να μην προκύψουν ίδια περιστατικά με εκείνα που σημειώθηκαν στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ: «Είναι αδιανόητο να σπάνε οι οπαδοί τα τουρνικέ και να μπαίνουν στο γήπεδο με το ίδιο εισιτήριο και δύο και τρία άτομα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X