ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σούπερ Λιγκ: Γίνεται η στέψη

Τη δυνατότητα να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα έχει ο Ολυμπιακός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League ξεκινά με τον Ολυμπιακό να θέλει να πανηγυρίσει από σήμερα το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 15:00 τη Βέροια σε ένα ματς που μετά τον αποκλεισμό στο Europa League δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.


Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να κάνει αλλαγές και σ΄αυτό το ματς, όπως και με τον Ατρόμητο. Ετσι στο 4-2-3-1 του θα παραταχθούν οι:
Ρομπέρτο - Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Σαλίνο - Κασάμι, Μπουχαλάκης ή Ζντιέλαρ - Κολοβός, Τσόρι, Φουστέρ - Πουλίδο.
Από την άλλη, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, που δεν υπολογίζει στους Γιαννούλη, Αμπντούν, Λόπεζ, Μπατιόν, Κόλα, Μπαλάφα, Βεργώνη και Νάστο θα ξεκινήσει λογικά με τους:Καντιμοίρη - Μαλόν, Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Νέτο ή Σιόντη - Άρτσε, Σιόντη ή Όστοϊτς - Γεωργιάδη, Μαγέφσκι, Γιουσούφ - Ναζλίδης

Στις 17:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις. Ο Πανθρακικός, που προσπαθεί έστω να αποφύγει την τελευταία θέση, θέλει να νικήσει τον ΠΑΣ που είναι σχετικά αδιάφορος.Ο Χατζηνικολάου δεν υπολογίζει στους Λαδάκη, Τζάνη, Μελίσση και Μεχία. Οπότε θα ξεκινήσει με τους:
Αθανασιάδης – Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Χρήστου - Φωτάκης, Ηλιάδης - Χαβίτο, Ντιγκινί, Χασομέρης - Ίγκορ.
Απουσίες έχει κι ο Γιάννης Πετράκης, με τους Πασχαλάκη, Κοζορώνη, Λίλα, Κούτρη, Μπέριο, Καρανίκα, Ηλιάδη, Νικολιά να μην υπολογίζονται.
Η σύνθεσή του αναμένεται να είναι η εξής: Περιστερίδης - Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ - Στρούνα, Γιάκος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ναδάλες - Ίλιτς, Μανιάς.

Στην άλλη αναμέτρηση εκείνης της ώρας, ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει την... ευρωπαϊκή του πορεία και να νικήσει το Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη.Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τον Οικονόμου και έτσι στο 4-2-3-1 του θα παρατάξει τους: Διούδη - Βλάχο, Κόρμπο, Ρισβάνη, Τασουλή - Σιώπη, Τζανδάρη - Μασούρα, Μπακασέτα, Χαλκιαδάκη - Καραμάνο.Από την άλλη, ο Άκης Μάντζιος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μερεμπασβίλι, Ντομοβτσίσκι, Μαχαίρα, Καψάσκη και Τουρίκοφ.Ετσι θα δούμε στο αρχικό του σχήμα τους: Τσιντώτας ή Βερέμκο - Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Μανωλάς - Γιάχιτς, Μαχαμάτ - Στάθης, Ατζαγκούν, Μπεν - Μάντζιος.

Και το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής.Η Ένωση θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί μόνο και άνετη στη δεύτερη θέση, ενώ έτσι θα κάνει και το 3/3 στα ντέρμπι. Ο Πογέτ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκάλο, Μάνταλο, ενώ πρόσφατα τραυματίστηκε κι ο Σουκουλίνι.Οπότε θα δούμε στην αρχική 11άδα τους: Μπαρόχα, Ντίντακ, Μπακάκη, Άρθο, Κολοβέτσιο στην άμυνα και τους Σιμόες-Γιόχανσον στα χαφ και Αραβίδη-Πέκχαρτ στην κορυφή.Ο Στραματσόνι από την άλλη, θα ξεκινήσει τους Στιλ και Μέστο, Τελάντερ, Μολέδο, Πράνιτες στην άμυνα. Ζέκα και Εσιέν θα είναι τα δύο χαφ με τον Αμπέντ λίγο πιο μπροστά. Ο Μπεργκ θα είναι στην κορυφή και στα χαφ θα έχουμε Βλαχοδήμο-Βιγιαφάνιες, με τον Καλτσά να διεκδικεί επίδης θέση στην 11άδα.

 
Κυριακή  28/2
Ολυμπιακός-Βέροια (15:00)
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:17)
Πανιώνιος-Λεβαδειακός (17:15)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (19:30)
Δευτέρα 29/2
Ατρόμητος-Ηρακλής (19:30)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση