ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παναθηναϊκός: Πιέσεις για Ουζουνίδη ή Δώνη

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα επαναφέρουν θέμα προπονητή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) και Κύπελλο (Ατρόμητος) είναι αλήθεια ότι πλήγωσαν τον Παναθηναϊκό και έφεραν μεγάλη απογοήτευση και εσωστρέφεια στους «πράσινους».

Τα… μαύρα κουτιά των λαθών ξαναβγήκαν στην επιφάνεια και η αναζήτηση ευθυνών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο συζήτησης.

Πληγωμένος από όλα αυτά είναι ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος μπορεί να κέρδισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με την μετάγραφική του λογική, αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο έχασε πολλούς πόντους.

Άλλωστε το γεγονός ότι μετά από 20 αγώνες στον πάγκο της ομάδας, ακόμη ψάχνεται για τον βασικό κόρμο και ότι με τις αλλαγές του (με αποκορύφωμα τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) κάνει πιο… δύσκολη τη ζωή των παικτών του, τον έβαλαν για τα καλά στο στόχαστρο.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ακούει κουβέντα για τον Ιταλό τεχνικό και είναι αποφασισμένος να τον στηρίξει στο πλάνο συνεργασίας για 1,5 χρόνο.

Παρ” όλα αυτά εντός της ΠΑΕ υπάρχουν φωνές που επιμένουν ότι θα πρέπει να πάει σε μια ελληνική λύση και μάλιστα αξιόπιστη, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Γιώργο Δώνη. Δύο πετυχημένους προπονητές με γνώση, όχι μόνο των ελληνικών συνθηκών, αλλά και του Παναθηναϊκού, καθώς αμφότεροι ήταν μέλη του «τριφυλλιού».

Πάντως παρά τη διάθεση Αλαφούζου να στηρίξει τον Στραματσόνι, τα αποτελέσματα της ομάδας είναι αυτά που θα κρίνουν την παρουσία του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση