ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολυμπιακός: Οι «Κύπριοι» και… ο ρυθμιστής Φουστέρ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Στο προσκήνιο βρίσκονται για τον Ολυμπιακό οι υποθέσεις του Γιαννιώτα και Μαρτίνες που αγωνίζονται στην Κύπρο, με την περίπτωση του Αργεντινού να φαίνεται πως εξαρτάται από την παραμονή του Φουστέρ.

Στην Κύπρο αγωνίζονται από το καλοκαίρι ο Γιάννης Γιαννιώτας και ο Νίκολας Μαρτίνες, οι οποίοι πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, αντίστοιχα.

Ο Έλληνας εξτρέμ δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, παρότι υπάρχει πρόθεση από τον ΑΠΟΕΛ να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν, ενώ υπάρχει και η προοπτική της συμμετοχής του στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο 22χρονος άσος φέρεται να έχει αποφασίσει να επιστρέψει στους Πειραιώτες και να αποδείξει στον Μάρκο Σίλβα πως αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την πλευρά του, ο Μαρτίνες – σύμφωνα με τον μάνατζέρ του – απασχολεί αρκετές ομάδες στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται σύντομα να φτάσουν επίσημες προτάσεις για την απόκτησή του.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο τώρα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για ΟΛΟΥΣ τους δανεικούς που παίζουν σε άλλες ομάδες και πολλά θα αποφασιστούν στο προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον «Πρωταθλητή», κριτήριο για την επιστροφή του Μαρτίνες στον Ολυμπιακό είναι ο Νταβίντ Φουστέρ, αφού ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση