ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Πάει για «μπαμ» με Σανάμπρια

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Για μια μεταγραφή που πραγματικά θα κάνει αίσθηση ψάχνεται η ΑΕΚ! Με ήδη γνωστό το ενδιαφέρον για τον Μάριους Στεπίνσκι (για λογαριασμό του οποίου ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρέθηκε στην Πολωνία) άλλος είναι ο επιθετικός που έχει… γυαλίσει στην «Ένωση».

Ενώ λοιπόν ο Σέρβος έβλεπε από κοντά τον φορ της Ρουχ Χορζόφ να σκοράρει, αλλά διαπίστωνε κιόλας τις δυσκολίες της απόκτησής του (αφού έχει συμβόλαιο ως το 2018 και δεν πωλείται με λιγότερα από 1,5 εκατ. ευρώ) στο μάτι των «κιτρινόμαυρων» φέρεται να έχει μπει ο Αντόνιο Σανάμπρια.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», νεαρός Παραγουανός προτάθηκε το περασμένο διάστημα και, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, έχει κλέψει τις καρδιές όλων.

Και πώς να μην το κάνει, από τη στιγμή που κάνει παπάδες φέτος στην Primera Division, σκοράροντας 11 γκολ σε 23 εμφανίσεις και προσπαθώντας να σώσει σχεδόν μόνος του τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Πέραν αυτού, δε, ο Σανάμπρια αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, η οποία τον πήρε στην περίφημη «Μασία» στα 13 του και πέντε χρόνια αργότερα τον πούλησε στη Ρόμα έναντι 4,5 εκατ. ευρώ.

Μπορεί λοιπόν όλο αυτό το πακέτο να κάνει την περίπτωσή του να μοιάζει δύσκολη (συνυπολογίζοντας ότι είναι και διεθνής ως ο δεύτερος νεότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Παραγουάης) ωστόσο στην ΑΕΚ θεωρούν ότι υπάρχει έδαφος για να συζητήσει μαζί του. Και σε αυτό το πλαίσιο, είναι πολύ πιθανό να προγραμματιστεί και ταξίδι στην Ισπανία το προσεχές διάστημα για χάρη του.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X