ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Ο Κετσπάγια θέλει Αρτυματά και Εφραίμ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ε δεν ήθελαν και πολύ, μετά και την παραδοχή του πως θα ήθελε παίκτες από το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Λογικό είναι με την πρόσληψη Τιμούρ Κετσπάγια απ' την ΑΕΚ, το ρεπορτάζ της «Ένωσης» να περιέχει πολλή... Κύπρο και δη ΑΠΟΕΛ, που ήταν και ο τελευταίος προπονητικός σταθμός του Γεωργιανού κόουτς.

Καθημερινά, τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα κάνουν αναφορά σε «ψώνια από Κύπρο», στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα περίοδο. Κυρίαρχο όνομα σε αυτά είναι ο Καρλάο, με τη LiveSport να κάνει λόγο στο σημερινό (8/06) της πρωτοσέλιδο πως ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός άδειασε το σπίτι του στη Λευκωσία.

Το άλλο όνομα που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ είναι αυτό του Πιέρου Σωτηρίου, για τον οποίο θα γίνει πρόταση σύμφωνα με αρκετά ΜΜΕ.

Σήμερα (8/06) προστέθηκαν ακόμη δύο ονόματα, που φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι. Ο λόγος για τους Κωστάκη Αρτυματά και Γιώργο Εφραίμ. Για τον δεύτερο μάλιστα η «Goal» αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της πως είναι ένας εκ των «πόθων» του Κετσπάγια. Για τον Αρτυματά, το sdna.gr κάνει λόγο πως είναι ένας εκ των δύο (ο άλλος είναι ο Πιέρος Σωτηρίου) που έχει ξεχωρίζει ο Γεωργιανός.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X