ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ντιναμό - ΠΑΟΚ 0-3: Ραντεβού στους ομίλους

Η ομάδα του Ίβιτς χτύπησε από τα στημένα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 την Ντιναμό στην Τιφλίδα και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο επαναληπτικός της Τούμπας απόκτησε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ομάδα του Ίβιτς χτύπησε από τα στημένα, καθώς τα δυο πρώτα γκολ σημειώθηκαν από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ του Ροντρίγκες με σκόρερ τους Μάτος και Κρέσπο. Ο Περέιρα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 83ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ εάν οι επιθετικοί του ήταν λίγο πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν κάπως καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό. Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Γλύκου, με εξαίρεσε μια δυο περιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό όμως ελάχιστες φάσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 16ο λεπτό για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Γιγκαούρι σούταρε από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 20ο λεπτό με μια όμορφη κεφαλιά του Μάτος μετά από εκτέλεση κόρνερ του  Ροντρίγκες. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Δικέφαλος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του. Ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά στο 25’ με μια κοντινή προβολή του Κλάους η οποία κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Η Ντιναμό απείλησε στο 29’ με ένα σουτ του Γιγκαούρι όμωςο Γλύκος μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Στο 35’ ο Παπουνασβίλι πλάσαρε από πλεονεκτική θέση όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε άουτ. Η ομάδα του Βλάνταν ίβιτς πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα καλύτερο πρόσωπο στο 2ο ημίχρονο. Οι παίκτες του Ίβιτς ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν κάποιες πολύ καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Σκρίμπε.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη καταγράφηκε στο 50ο λεπτό. Ο Ροντρίγκες βρέθηκε απέναντι από τον Σκρίμπε όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο, με τον τερματοφύλακα της Ντιναμό να μαζεύει τη μπάλα σταθερά.

Ο Δικεφάλος χτύπησε ξανά από στημένο και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 71’ ο Κρέσπο έκανε το 2-0 με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκες.

Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι «άγγιξαν»  το γκολ όμως ο Γλύκος απογειώθηκε και απόκρουσε σε κόρνερ του σουτ του Γιγκαούρι. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και 3ο γκολ στο 84’ με τον Περέιρα μετά από μια εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μπίσεβαρ. Το 3-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Χαρίσης (46’ Κάνιας), Σάκχοφ (69’ Μπίσεβαρ), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Κλάους, Τζάλμα Κάμπος (81’ Περέιρα).

Δυναμό Τιφλίδας: Σκρίμπε, Αμισουλασβίλι, Τσιντσάντζε (69’ Άλβαρο), Χαντουρισβίλι, (58’ Τεβζάτζε), Κιτεισβίλι, Παρουνασβίλι, Ρενέ Σάντος, Γιγκαούρι, Τσελίτζε, Παπουνασβίλι (64’ Ντβαλισβίλι).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση