ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Τιφλίδας 2-0: Και τώρα ομίλοι

Ο ΠΑΟΚ ζευγάρωσε τις νίκες του κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν μπροστά στο κοινό του προκειμένου να εξασφαλίσει θέση στην αυριανή κληρωτίδα για τους ομίλους του Europa League. Μετά και την νίκη του με 3-0 στην Τιφλίδα μόνο με θαύμα θα έμενε έξω κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Το παιχνίδι άρχισε με γκολ αφού μόλις στο 5’ λεπτό ο Ροντρίγκες πήρε την μπάλα λίγο μπροστά από τη σέντρα, την "κουβάλησε", πέρασε τρεις παίκτες της Ντίναμο, έπαιξε το ένα-δύο με τον Περέιρα και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σκριμπέ. Το παιχνίδι στην συνέχεια εξελίχθηκε χωρίς φάσεις παρά ένα σουτ του Κάμπος. Στο 43’ λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι πάλι με τον Ροντρίγκες αλλά ο Τζάλμα Κάμπος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν πέτυχε στόχο αφού ο τερματοφύλακας της Δυναμό απομάκρυνε σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ από τον Περέιρα έγινε αυτό που δεν έγινε ένα λεπτό πριν αφού ο Τζαβέλλας πήρε την κεφαλιά γράφοντας το 2-0 με τον διαιτητή να λήγει το α’ ημίχρονο αμέσως μετά την σέντρα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον ΠΑΟΚ πάλι να πιέζει ψηλά και να προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Δυναμό. Αυτό επιτεύχθηκε χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει και τρίτο γκολ αφού Κάμπος στο 50’ και Περέιρα στο 55’ αστόχησαν στα τετ-α-τετ που βγήκαν. Ο αγώνας κυλούσε χωρίς κάτι ουσιαστικό αφού ο ΠΑΟΚ φυσιολογικά έριξε ρυθμό και έλεγχε τον αγώνα με παιχνίδι κατοχής. Η μόνη ουσιαστική εξέλιξη που πρόκυψε ήταν το ντεμπούτο του Βαρέλα με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο 75’ λεπτό. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 87’ λεπτό έχασε καλή ευκαιρία μετά από εκτέλεση κόρνερ να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδα του όμως δεν βρήκε καλά την μπάλα με αυτή να φεύγει άουτ. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς άλλη φάση και τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση που τον βάζει στου ομίλους του Europa League.

Δείτε τις εντεκάδες:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας (αρχ.), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Τζάλμα, Ροντρίγκες και Περέιρα

Δυναμό Τιφλίδας: Σκρίμπε, Λομπανίτζε, Αμισουλασβίλι, Ρενέ Σάντος, Σπίτσιτς, Αλβάρο, Παρουνασβίλι, Κιτεϊσβίλι, Τσιντσάντζε,Παπουνασβίλι και Ντβαλισβίλι

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση