ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολυμπιακός: Αγγίζει Αγιού

Πάει για άλλη μια σπουδαία μεταγραφή η ομάδα του Πειραιά

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Κοντά σε μια σπουδαία προσθήκη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τον Τζόρνταν Αγιού και υπάρχουν πολύ καλές πιθανότητες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του μιας και υπάρχουν προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 25χρονος Γκανέζος με γαλλικό διαβατήριο φορ έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Άστον Βίλα, ωστόσο έχει βρεθεί πρόσφορο έδαφος για την απόκτησή του από τους «χωριάτες» που μετά τον υποβιβασμό στην Championship δεν είναι αρνητικοί στο να απαλλαγούν από ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Για τον Αγιού οι συστάσεις περιττεύουν. Αναδείχθηκε από τη Μαρσέιγ, που τον παραχώρησε δανεικό στη Σοσό και το 2014 τον πούλησε για 5 εκατ. ευρώ στη Λοριάν, μέχρι να αγοραστεί για 12 εκατ. ευρώ από την Άστον Βίλα πέρσι τον Ιούλιο. Την περασμένη περίοδο είχε 36 συμμετοχές και 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «χωριάτες», ενώ φέτος έχει προλάβει να αγωνιστεί ήδη σε πέντε ματς. Επίσης είναι 37 φορές διεθνής με την εθνική Γκάνας έχοντας σημειώσει και 12 γκολ.

Την ίδια ώρα, η υπόθεση του Όσκαρ Καρντόσο έγινε πολύπλοκη και οδεύει προς «ναυάγιο», καθώς η Τραμπζονσπόρ φέρεται να παρουσίασε οικονομικές απαιτήσεις (αν κι έμοιαζε πως θα τον άφηνε ελεύθερο), ενώ και ο 33χρονος Παραγουανός ζήτησε περισσότερα χρήματα.

«Παγωμένη», αλλά όχι οριστικά χαλασμένη είναι και η μεταγραφή του Νιλμάρ. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την τελική του προσφορά στον 32χρονο Βραζιλιάνο, προσφέροντας 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως για 1+1 χρόνια και καλύπτοντας 400.000 ευρώ από τα 1,2 εκατ. ευρώ των δεδουλευμένων του που αξιώνει ο ίδιος από την Αλ Νασρ. Μένει να φανεί αν έστω και την ύστατη στιγμή ο Νιλμάρ θα δεχτεί τους όρους του Ολυμπιακού και κυρίως συμφωνήσει με τους Άραβες για τα οφειλόμενα.

Ως εναλλακτική λύση για την επίθεση υπάρχει πάντα ο Ούγκο Βιέιρα. Ο 28χρονος Πορτογάλος ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα (έχει συμβόλαιο ως το 2018) με τον οποίο ήταν πέρσι πρώτος σκόρερ στη Σερβία, ενώ φέτος σε πέντε ματς πρωταθλήματος έχει ήδη σκοράρει έξι φορές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση