ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Θέλει τίτλους ο Λέσκοτ

Ο Άγγλος πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Τζόλεον Λέσκοτ, όπου υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και προσπάθεια για τίτλους.

Αναλυτικά:

Αναλυτικά, ο Τζόλεον Λέσκοτ μίλησε για:

-τα πρώτα του συναισθήματα για τη μεταγραφή: «Είμαι λίγο κουρασμένος, αλλά είμαι ενθουσιασμένος. Η ομάδα πήρε το κύπελλο πέρυσι, έχει φιλοδοξίες και θέλω να προσφέρω και εγώ. Ξέρω την ιστορία της ΑΕΚ».

-το ρόλο του Τιμούρ Κετσπάγια στη συμφωνία: «Έπαιξε ρόλο, το ότι ήμασταν συμπαίκτες (σ.σ. το 2000 στη Γουλβς). Υπάρχει ταύτιση φιλοδοξιών».

-τις φιλοδοξίες του με την ΑΕΚ: «Σίγουρα θέλω να κερδίζω τρόπαια. Το έχω κάνει και θέλω να συνεχίσω να το κάνω. Ο πρωταθλητισμός είναι αυτό που έκανα πάντα και αυτό που θέλω να κάνω και εδώ στην ΑΕΚ».

-το βαθμό ετοιμότητάς του: «Ξέρω πως το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Επομένως έχω χρόνο. Θα ξεκινήσω προπονήσεις, δουλεύω όλο αυτό το διάστημα».

-το αν γνωρίζει παίκτες της ΑΕΚ: «Γνωρίζω κάποιους από τους συμπαίκτες μου, δεν έχει τύχει να γνωρίσω κάποιους απ’ αυτούς, αλλά θα έχω την ευκαιρία να τους γνωρίσω τις επόμενες μέρες».

-το πώς αποφάσισε να παίξει εκτός Αγγλίας για πρώτη φορά στα 34: «Θέλω να έχω την ευκαιρία να κερδίσω τίτλους. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση, να μπορέσω να διεκδικήσω τίτλους».

-τα στοιχεία του παιχνιδιού του: «Ελπίζω τα ίδια. Την ηγεσία της άμυνας. Όσο μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις περισσότερο το παιχνίδι και τις καταστάσεις μέσα στο γήπεδο και μπορείς να διαβάζεις περισσότερο το παιχνίδι».

-το λόγο που επέλεξε την ΑΕΚ: «Είναι η πόλη, είναι το γήπεδο, είναι η φιλοδοξία της ΑΕΚ, που μ’ έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση».

-τον κόσμο της ΑΕΚ: «Ήταν πολύ νωρίς και ο κόσμος έδειχνε το πάθος του. Ήταν πολύ καλό αυτό. Καταλαβαίνω το πάθος τους για την ομάδα και αυτό με κάνει να νιώθω μια δέσμευση απέναντι τους».

-το αν θεωρεί ρίσκο να έρθει στην Ελλάδα στα 34: «Δεν θα ήμουν εδώ αν το θεωρούσα αυτό πως ήταν ρίσκο».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X