ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σούπερ Λιγκ: Εντός έδρας οι «μεγάλοι»

Συνέχεια στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος

Μετά τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ξεκινούν με τη σειρά τους τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Super League. Και οι τρεις αγωνίζονται στην έδρα τους με την ΑΕΚ να ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα στις 16:00 υποδεχόμενη την Ξάνθη.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος υποφέρει από μία θλάση. Ο Λέσκοτ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Ένωσης», στην ενδεκάδα της οποίας θα ξεκινήσουν αρκετά μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού. Στην Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου  δεν έχει διαθέσιμους τους Γουάλας και Μπαξεβανίδη.

Στην Τούμπα στις 18:15 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό με τον «Δικέφαλο» να θέλει νωρίς-νωρίς να κλείσει τη διαφορά των -3 βαθμών με τους οποίους ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα. Ο Ίβιτς δεν υπολογίζει τους Λέοβατς, Κίτσιου και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τιάμ.

Ο Παναιτωλικός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να... ζορίσει τον ΠΑΟΚ. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Καμαβουάκα, η τελευταία δηλαδή μεταγραφική προσθήκη της ομάδας, ενώ απουσιάζουν και οι Παπουτσογιαννόπουλος και Παπάζογλου.

Την ίδια ώρα στα Γιάννενα ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Ατρόμητο με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν καλή προϊστορία τα τελευταία χρόνια στην Ήπειρο. Για τους γηπεδούχους εκτός αποστολής έμειναν οι Λίλα και Μιχαήλ, ενώ ο Ατρόμητος ταξίδεψε δίχως τους Φυτανίδη και Στόιτσεφ.

Το σημερινό πρόγραμμα της πρεμιέρας κλείνει στο «Καραϊσκάκη» στις 20:30 με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Βέροια. Ο πρωταθλητής Ελλάδας θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα την υπεράσπιση του τίτλου του έπειτα από ένα αρκετά ταραχώδες καλοκαίρι. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε τελικά στην αποστολή τον Τσόρι Ντομίνγκες, ωστόσο το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο.

Αντίθετα εκτός, όπως αναμενόταν, έμειναν οι Σιόβας και Ελαμπντελαουί. Στο στρατόπεδο της Βέροιας υπάρχει ανησυχία σχετικά με την απόφαση της ΕΕΑ να μην της χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής. Το παιχνίδι όμως στο «Καραϊσκάκη» είναι αυτό που προέχει, με αρκετά από τα πολλά φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους.

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League:
ΑΕΚ – Ξάνθη (NovaSports 2 – 16:00)
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (NovaSports 2 – 18:15)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (NovaSports 3 – 18:15)
Ολυμπιακός – Βέροια (NovaSports 1 – 20:30)
*Τη Δευτέρα το πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση Λάρισα – Ηρακλής (19:30).

Πηγή:sdna.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση