ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Για το δεύτερο σερί τρίποντο

Πάνω από 1.000 φίλοι της «Ένωσης» στις κερκίδες

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τέλος σε ένα αρνητικό σερί μακριά από το ΟΑΚΑ θέλει να βάλει απόψε η ΑΕΚ και ταυτόχρονα να στείλει ένα ακόμη μήνυμα πως φέτος θα είναι διεκδικήτρια του τίτλου.

Η «Ένωση» δοκιμάζεται απόψε στη Βέροια (20:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με στόχο το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα μετά από 244 μέρες και συνολικά εννιά ματς χωρίς νίκη εκτός έδρας. Ήταν 17 Ιανουαρίου, όταν η «Ένωση» περνούσε με 2-0 από τα Γιάννινα, όμως έκτοτε οι επιδόσεις της εκτός ΟΑΚΑ είναι αποκαρδιωτικές. Την περσινή σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των playoffs, είχε μόλις τέσσερις νίκες και από την άλλη έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες με γκολ 15-23 (!), αριθμοί που δεν συνάδουν με μια ομάδα που φιλοδοξεί να κάνει πρωταθλητισμό.

Στον αποψινό αγώνα, λοιπόν, η ΑΕΚ καλείται να δείξει πως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι αδυναμίες που παρουσίασε η Βέροια στην πρεμιέρα, γνωρίζοντας τη συντριβή με 6-1 από τον Ολυμπιακό, δεν παρασύρουν κανέναν, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να συνιστά προσοχή στους παίκτες του. Ο Γεωργιανός προπονητής φαίνεται πως έχει κατασταλάξει εδώ και μέρες στο βασικό σχήμα, που θα έχει μόνο μια αλλαγή σε σχέση με την πρεμιέρα, με τον Σιμόες να παίρνει τη θέση του Λαμπρόπουλου. Υπενθυμίζεται πως ο Χριστοδουλόπουλος είναι εκτός αποστολής καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση και στόχος είναι να επανέλθει με Ηρακλή την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ανέστης θα είναι ξανά στο τέρμα, Γκάλο και Ντίντακ θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας, Λέσκοτ και Τσιγκρίνσκι θα είναι οι στόπερ, Γιόχανσον και Σιμόες θα βρίσκονται στο κέντρο, ο Μάνταλος θα κινείται μπροστά τους, Πατίτο και Μπακασέτας θα είναι στα άκρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αλμέιδα.

Στο πλευρό της ΑΕΚ αναμένεται να βρίσκονται απόψε περισσότεροι από 1.000 φίλοι της, μιας και οι γηπεδούχοι έχουν παραχωρήσει δύο θύρες για τη φιλοξενία τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση