ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ελλάδα: Το πρώτο ντέρμπι

Το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μεταξύ του Ολυμπιακού Πειραιώς και της ΑΕΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Λάρισα και ΑΠΟΕΛ σε Σούπερ Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ενδεχόμενη νέα αποτυχία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ενδέχεται να αποβεί μοιραία για τον Πάουλο Μπέντο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήδη βρίσκεται υπό πίεση.

Η «Ενωση» από την πλευρά της πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με στόχο τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή την περασμένη αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με ΑΕΚ και Πλατανιά, φιλοξενεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στη Σούπερ Λιγκ και την ήττα από τη Θέλτα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αστέρας Τρίπολης, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο, θα επιδιώξει τους πρώτους του φετινούς βαθμούς στη Σούπερ Λιγκ.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Σλόβαν Λίμπερετς στο Γιουρόπα Λιγκ, δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τη Βέροια. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ:

Χθες
Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Λεβαδειακός-Λάρισα1-1
Ηρακλής-Πανιώνιος1-2
Σήμερα
16:00 Βέροια-ΠΑΟΚ
18:15 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης
18:15 Πλατανιάς-Παναιτωλικός
20:30 Ολυμπιακός Πειραιώς-ΑΕΚ
Αύριο
19:30 Ξάνθη-Ατρόμητος

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση