ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σόκαρε ξανά τον Παναθηναϊκό η Ξάνθη

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος η Ξάνθη άλωσε την Λεωφόρο

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ο κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού… χτύπησε ξανά! Όπως πέρσι (1-0 τότε), έτσι και φέτος, η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τα «δώρα» του Στιλ και «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας 2-1 μέσα στην Λεωφόρο.

Την ώρα, λοιπόν, που οι ακρίτες πανηγύρισαν την πρώτη τους φετινή νίκη στη Σούπερ Λίγκα, παράλληλα δεν επέτρεψαν στο τριφύλλι να σκαρφαλώσει εκ νέου στην κορυφή, μένοντας δεύτερο και στο -2 από τον Ολυμπιακό.

Ο Άγγλος πορτιέρε των πρασίνων έκανε τραγική εκτίμηση της πορείας της μπάλας στο 34’ και ο Ντε Λούκας τον κρέμασε με ωραία εκτέλεση φάουλ, ανοίγοντας το σκορ. Μπορεί προς στιγμήν ο Λέτο να ισοφάρισε (62’), όμως ο Στιλ «χτύπησε» ξανά! Έχοντας πάει… βόλτα μακριά από την εστία του, έδωσε την ευκαιρία στον Βασιλακάκη στο 66’ να τον κρεμάσει (με πανέμορφο εν κινήσει βολέ) και να υπογράψει το τελικό σκορ, αφού η προσπάθεια των γηπεδούχων να σώσουν ό,τι σωζόταν στα εναπομείναντα λεπτά αποδείχθηκε άκαρπη.

Κακή η εικόνα του Παναθηναϊκού, δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους απέναντι στην οχυρωμένη άμυνα της ομάδας του Λουτσέσκου. Μέχρι την είσοδο των Λέτο-Εμποκού, έδειχνε να παλεύει μόνος του ο Βιγιαφάνιες, αφού Λεντέσμα-Λουντ-Γουακάσο-Μπεργκ ήταν είτε σε κακό φεγγάρι, είτε… απίστευτα κλεισμένοι από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σάμπα, Μολέδο, Μέστο, Χουλτ, Λεντέσμα (90’ Ρινάλντι), Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λουντ (69’ Εμποκού), Γουακάσο (46’ Λέτο), Μπεργκ

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Στάικος, Κουτρουμπής

Ξάνθη: Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές, Σολτάνι (67’ Λάζιτς), Λουσέρο, Χατζητερζόγλου (55’ Νιέτο), Βασιλακάκης (75’ Καρασαλίδης), Φλίσκας, Λισγάρας, Καμαρά

Στον πάγκο της Ξάνθης: Ζαρόπουλος, Τριάδης, Ράνος, Ορφανίδης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση