ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ντομίνγκες: «Νικητές κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Τσόρι μίλησε και για τον παραγκωνισμό του από τον Μπέντο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το κοινό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έκρυψε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες, πως διαφωνεί με την απόφαση του Πάουλο Μπέντο να παραγκωνίσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ο ίδιος μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων έδειξε σκλαβωμένος από την αγάπη του κόσμου, ωστόσο τόνισε πως δεν είναι στο χέρι του αλλά σε αυτό του προπονητή το πότε θα χρησιμοποιηθεί.

«Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του προπονητή, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι σήμερα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί», ανέφερε και πρόσθεσε: «Για μένα είναι χαρά που οι φίλαθλοι δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της, να προκριθεί δηλαδή στους «32» του Europa League. Είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό».

Όσο για την απραξία και πόσο επηρέασε τους συμπαίκτες του, είπε: ««Είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να μην αγωνίζονται στο εθνικό πρωτάθλημα κι ενώ την ίδια ώρα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Η διοργάνωση έχει διακοπεί και έχει περάσει τόσος χρόνος, αλλά δεν είναι στα χέρι μας. Όταν αποφασιστεί να αρχίσει και πάλι, τότε θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο Τσόρι δεν κρύβει πως ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει σε δύο εβδομάδες στη Λευκωσία για την πρωτιά. «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και γι' αυτό στόχος μας είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Θα ταξιδέψουμε στην Κύπρο για να δώσουμε το 100% και να αναδειχτούμε νικητές απέναντι στον ΑΠΟΕΛ».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση