ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σούπερ Λιγκ: Παιχνίδι δίχως αύριο

Το πρόγραμμα της ημέρας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά από τρεις εβδομάδες απραξίας στο πρωτάθλημα η Σούπερ Λιγκ ξεκινησε χθες με τη 12η αγωνιστική. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην σημερινή ημέρα.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θα υποδεχθεί την Κέρκυρα και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει σε ακόμα ένα τρίποντο. Τα σπουδαιότερα αναμένονται στο παιγνίδι που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό.

Οι «πάνθηρες» θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και να ξεπεράσουν τους «πράσινους» στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματα που έδειξε στον αγώνα της Πέμπτης με τον Αγιαξ για το Γιουρόπα Λιγκ.


Η ήττα με τον τρόπο που ήρθε στο Άμστερνταμ αύξησε ακόμα περισσότερο την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος παίζει τη θέση του στο σημερινό ματς.

Συνολικά όμως για τον Παναθηναϊκό οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος για να μην χαθεί κι άλλο έδαφος σε μία δύσκολη έδρα, όπου οι «πράσινοι» αγνοούν τη νίκη από το 2012.

 

Σπουδαίο παιγνίδι αναμένεται να γίνει  ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών και με φόρα από τη μεγάλη νίκη επί της Φιορεντίνα μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλει να κερδίσει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Σήμερα:
15:00 Ολυμπιακός Πειραιώς - Κέρκυρα
17:15 Λεβαδειακός - Ηρακλής
17:15 Παναιτωλικός - Ξάνθη
19:30 Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
Δευτέρα:
19:30 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X