ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σούπερ Λιγκ: Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, τον Πλατανιά υποδέχεται ο ΠΑΟΚ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σπουδαία παιγνίδια με «μάχες» στα ψηλά περιλαμβάνει η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα, ενώ σήμερα ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ που ακολουθεί στην έδρα της θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πίσω τους τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όχι με τον καλύτερο τρόπο (τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ), επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα και τη Δευτέρα τους αναμένει πολύ δύσκολο έργο.

Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα θα χρειαστεί να υπερβάλουν εαυτό για να μπορέσουν να φτάσουν στο τρίποντο. Ο ΠΑΣ από την άλλη που μοιάζει να μην μπορεί να διαχειριστεί ορθά το ότι βρίσκεται στην 3η θέση καλείται να αξιοποιήσει την έδρα του και να μειώσει τη διαφορά από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Παναθηναϊκός που ήταν τραγικός στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιγνίδι για φέτος, πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και αύριο απέναντι στον Ατρόμητο θα πρέπει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο για να πάρει το τρίποντο και να αξιοποιήσει τις απώλειες του αγώνα της Δευτέρας.


Στον αντίποδα ο Ατρόμητος από τη στιγμή που με νίκη έχει τη δυνατότητα να βρεθεί ακόμα και στη 2η θέση δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταθέσει ψυχή για να πάρει το τρίποντο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Σήμερα
15:00 Παναιτωλικός - Ηρακλής
17:15 Πανιώνιος - Κέρκυρα
17:15 ΠΑΟΚ - Πλατανιάς
19:30 Ατρόμητος Αθηνών - Παναθηναϊκός

Δευτέρα
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Πειραιώς

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση